Gratis webshop løsning

Gratis webshop løsning

Smuk produktgalleri, praktisk administration og optimeret til mobile enheder

Opret din webshop
LÆS MERE

Gratis webshop løsning

Med til alle hjemmesider følger vores nemShop som er en billig webshop hvor du kan sælge dine varer online nemt, enkelt og billigt! De første 5 ordre er gratis og derfor behøver du først betale når du allerede har gang i dine ordre.

Webshoppen er utrolig let at bruge og du får en masse muligheder for opsætning så den bliver lige som du ønsker. Du kan oprette ubegrænset antal varer, lave varianter, fx farver til en trøje eller størrelser, simpel lagerstyring så kunder ikke køber varer du ikke kan levere.
Du kan også lave sider der ktæver adgangskode for at se, på den måde kan du lave områder hvor du giver tilbud til specielle kunder, det eneste det kræver er at kunde får brugernavn og adgangskode til siden. Du kan også skjule sider så de ikke kan ses i menuen og så er det kun kunder du sende linket til som kan finde ind til den.
Så med en webshop løsning hos NemmeHjemmesider.dk får du et stærkt men samtidig enkelt og brugervenligt shop system.


Modtag kreditkort

Webshop løsningen er integreret med Paypal som betalingsløsning, hvilket betyder at du let og hurtigt kan komme i gang med at modtage betalinger fra dine kunder med kreditkort. Der er ingen opstartsgebyrer på en Paypal konto. Du betaler kun et mindre transaktionsbeløb på et omkring tre procent per salg samt ca. 2-3 kr. per transaktion. Dermed slipper du for store etableringsomkostninger som det koster med mange danske udbydere af kreditkort indløsning.

Du kan også vælge at bruge email bestilling hvis du fx ikke ønsker en paypal konto. Det betyder at alle kan starte deres egen webshop.

Mobilepay

Du kan også give dine kunder mulighed for at betale med mobilepay, det er både let og enkelt for dig og dine kunder.

Konverteringsoptimeret

Da vores hjemmesideløsning er responsive betyder det at du ikke mister kunder som besøger din hjemmeside fra mobil telefoner eller ipads. Det betyder at du ikke smider kunder på porten bare fordi de ikke lige besøger din side fra en computer, og det er ikke bare et par enkelte kunder det kan dreje sig om, i skrivende stund er ca 50% af alt nettrafik via mobile enheder så som telefoner og ipads.

Minimal opsætning nødvendig

Det bliver ikke lettere at starte din egen webshop, med vores løsning sendes der automatisk ordrebekræftelser og faktura ud til dine kunder - der er ingen særlig opsætning nødvendig, det er lige til at komme i gang med.

Se her hvor let webshoppen er at brugeKom let igang med din egen webshop, og prøv helt gratis.

Du kan også læse vores guide til at starte en webshop, her kommer vi med gode råd til at lave din egen webshop
PRØV GRATIS