Lav dit eget nyhedsbrev

Dit eget nyhedsbrev

Når du opretter abonnement på din hjemmeside og tilkøber emailadresse så får du automatisk adgang til nyhedsbrev modulet.

Det er et utrolig enkelt system og du kan let aktivere det ved et enkelt klik. Når du så har fået indsamlet nogle modtagere så kan du let oprette nyhedsbreve og sende dem ud.

Det er let at opsætte dit eget nyhedsbrev

Det er nemt at indsætte et nyhedsbrevselemnt på din hjemmeside, under indstillinger kan du let aktivere nyhedsbrevet og begynde at få besøgende til at skrive sig op. Et nyhedsbrev kan være et rigtig godt værktøj til at fastholde dine kunder, og løbende informere om nye varer, nye arrangementer, nye kurser osv.

Mailchimp

Har du brug for flere funktioner og muligheder kan du også vælge at bruge mailchimp.com, det er gratis at bruge op til du har 2000 modtagere.

Kom let igang med din egen hjemmeside med nyhedsbrev, og prøv helt gratis.

Alle de funktioner du har brug for

Du får et komplet redigeringsværktøj, der er så let at bruge, at alle kan lave en topmoderne hjemmeside på få minutter. Der er mange flere muligheder såsom tekstfelt, tilføj dokumenter, kolonner, skillelinier, baggrundsbilleder, facebook "like" knapper og meget mere.

PRØV GRATIS
LÆS MERELav din egen fantastiske hjemmeside. Dansk support og system
PRØV NU