Inkasso uden bøvl og besvær

Tlf 99 88 88 77

Store og små sager løses

meget hurtigt og meget effektivt

Ring til os allerede i dag

Velkommen til den store guide om inkasso

I Danmark findes der rigtig rigtig mange virksomheder der kan og må hjælpe dig med inkasso når din debitor ikke betaler sine regninger som du har sendt til ham eller hende efter fuldendt arbejde.

Alle der har været selvstændig eller i en virksomhed hvor man var ansvarlig for faktureringen kender til den ærgelse og frustration over at debitor ikke betaler sine regninger. Heldigvis betaler mange til tiden men det er også mange virksomheder der betaler for sent. Sidst og absolut ikke mindst er der de virksomheder der slet ikke betaler regningen.

Som virksomhedsejer kan du derfor have behov for enten rykkerservice eller inkasso når pengene skal godt og sikkert hjem. Gratis inkasso tilbydes af mange, både advokater og inkassofirmaer, men hvem skal man vælge? En inkassoadvokat, et inkassofirma eller et inkassobureau? Valget kan være svært, så lad os guide jer til den løsning vi tror er gode.

Hvem er de seje i klassen?

Når dine penge skal hjem er det vigtigt du vælger en leverandør du har tillid til. Vi anbefaler du vælger blandt de største aktørerer på markedet for inkasso, om du vælger et inkassofirma eller en inkassoadvokat, er efter vores opfattelse mulighed for at nå samme succes for inddrivelsen.
De største på markedet for inkasso i Danmark (Aalborg, Århus, Odense og København) er:
- Lindorff
- Mortang
- Collectia
- Intrum
- Alektrum
- Debito
- Danske inkasso
- Dansk Kreditorservice
- Svea

Fælles for dem alle er at de yder en høj service og med acceptable succesrater. Debito reklamerer online med gratis inkasso og en succesrate på langt over 80%. De andre inkassofirmaer reklamerer ikke med deres succesrater, men den er sansynligvis efter vores opfattelse FRA 50% og op. Det er en gængs standard hos en traditionel inkassoadvokat og inkassofirma og det er også det du som forbruger og kunde kan forvente den er på. Alle virker også til at tilbyde retslig inkasso med hjælp fra fogedretten hvis den udenretlige inkasso ikke er nok over for din skyldner og debitor.

Vi anbefaler du vælger blandt overstående aktører når dine debitorer undlader at betale regningen.

Hvordan er det nu med indsigelser?

Mange tror at inkasso ikke er effektivt og mange tror man som debitor bare kan gøre indsigelse over beløbet og arbejdets omfang, så slipper man for at betale regningen.
Sådan er det heldigvis ikke og man kan ikke blot slippe for inkasso med en indsigelse. Kommer debitor med en indsigelse har du som kreditor mulighed for at gå i retten / fogedretten med kravet. Dette er ofte forbundet med flere udgifter for dig, men de tilfalder din skyldner hvis fogedretten mener du har ret til dit krav.

Det bliver derfor dyrer for skyldner at komme med en indsigelse, såfremt denne ikke er rigtig.

Er inkasso ikke bare for dem med store krav og mange ubetalte regninger?

Sådan er det ikke og har faktis aldrig været sådan. Mange store inkassofirmaer har været kendt for kun at ville have meget store ubetalte regninger og meget store såkaldte porteføljer (rigtig mange sager) før man gad oprette en kreditor, som kunde. 
Det har historisk set holdt mange retur fra at oprette en inkassoag fordi man har den brede opfattelse af, at enkeltsag inkasso ikke er en mulighed. Men det er det, og mange, især mindre inkassofirmaer som fx. Debito kan hjælpe med enkeltsager og endda gratis inkasso hvis man ikke har mulighed for at kræve dine penge hjem. Kræver man pengene hjem tager Debito 10% af den ubetalte fakturas hovedstol. 

 

Brug for mere information om inkasso?

Internettet flyder over med god relevant information om inkasso og den service de fleste inkassofirmaer og inkassoadvokater tilbyder. Især advokaterne er svære at få i spil, hvor mange inkassofirmaer er relativ nemme at komme til. Eksempelvis kan man direkte fra Debito forside bare uploade sagen direkte og endda gratis (no cure - no pay). Mange andre tilbyder lignende gode løsninger.

Desværre er markedet meget uoverskueligt, men en side der også skriver om inkasso her.

 

 


(C) 2018 Hjemmesiden indeholder alt den informatio


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk