SkildpaddeShop

Fragt kun kr.39 - til et af 1,400 pakkeshop.

UVB- & varmepærer


UVB- og varmepærer

Fragt kun kr.39 til pakkeshop. Køb for kun kr.999 gratis fragt til pakkesshop.

Mere om, UVB-lys og varmepærer nederst.

Se vandtest af Halogen Spot: Vandtest  -  Vil du vide mere om UVB-lys og varmepærer, kik nederst, på siden.  Varerkøb blive automatisk pålagt fragt, til pakkeshop. Ønsker du pakken, sendt helt hjem, kan det bestilles. SkildpaddeShop er en del af Sumpskildpadder.dk


UVB- og varmepærer skal dine skildpadder have adgang til

Her fortæller vi kort om nødvendigheden, af både en UVB pære og varmepære til dine skildpadder. Vi viser dig ovenfor de pærer, vi selv benytter eller har testet. Så du ikke er i tvivl, om hvilke pærer, der benyttes til hvad og hvordan. Det skal være let for dig, at sørge for dine skildpadder, på en god måde. 

Mange tager desværre for let på, at sumpskildpadder, landskildpadder og andre krybdyr i det hele taget, skal have UVB-lys og varme. Det er livsvigtigt, at dine sumpskildpadder, har både en UVB pære og en varmepærer. 

Sumpskildpadder kan ikke optage vitaminer, mineraler og kalk, i deres krop, hvis ikke krybdyret har adgang til både en UVB pære og en varmepære.  

De sumpskildpadder, der er i handlen, gennem dyrehandlen, de skal have en 5,0/Forrest UVB pære. 

Vores UVB pærer, de må højst hænge 15 cm. over skildpadden. 

Varmepæren, skal hænge, over sumpskildpaddens varmeplads, så temperaturen, på solpladsen, er 30-35 grader.

Pærerne er beregnet til at hænge lodret, over dyrene, så vil pærerne have den bedste virkning, på dyrene.

Landskildpadder i Europa, skal have en 5,0/Forrest UVB pære. Du skal kende din skildpadde og vide skildpaddens behov. Vi kan ikke bare gætte os til, hvordan en skildpadde skal passes.

Er du interesseret i mere viden om: UVB-lys og varme til skildpadder


Hvordan kan jeg hænge pærerne?

UVB pæren må max. hænge 15 cm. fra skildpadden ellers virker, uv-strålerne ikke på skildpadden.
Her hænger der en Reptisun 5,0 UVB pære og en Dragon Sun Spot 60 watt. Du kan også benytte én af vores andre varmepærer.

Husk, at skifte din UVB pære, mindst 1. gang om året. Selv om pæren stadigvæk lyser, så afgiver pæren intet UVB-lys. Skriv dato, på fatningen, første dag, pæren er i brug. Så ved du altid, hvor længe pæren har været i brug. 

Den brugte UVB pære, kan eventuelt benyttes i en loftlampe, som en almindelig lyspære.