SkildpaddeShop

Fragt kun kr.39 - Køb for kr.360 gratis fragt.

Bliv medlem af Sumpskildpadder


Bliv medlem af og støt Sumpskildpadder

Som medlem, er du med til at støtte vores arbejde med at redde og hjælp skildpadder og passe på naturen, hvor vi holder skildpadder ude af naturen og vi hjælper mennesker, der er kommet i klemme, med deres skildpadder. Se mere om: Hvad arbejder Sumpskildpadder med


Om støtte og donation nederst.


Støtte og donation

Donation kr.11 + 39 = Kr.50  -  Donation Kr.61 + 39 = kr.100  Af tekniske grunde, kommer skrives der et "fragt beløb" på de mindre donationer. Vi kan ikke fjerne fragten, ved de mindre beløb. Det arbejdes der på.

Vil du støtte arbejdet, med de glemte skildpadder? Vi kan ikke klare denne opgave, uden hjælpHver skildpadde, vi modtager, har vi gennemsnitligt kr.250 i udgift på!​

Du kan støtte med MobilePay til 22 34 82 98  -  Bank reg 7701 konto 0002 348 306

Sender du din mailadresse med, så vil vi sende dig en hilsen og tak for hjælpen.

Sumpskildpadder redder og hjælper skildpadder i Danmark. Vi modtager alle skildpadde-arter gennem vores skildpadder opsamlingshjem og hovedafdeling, i Esbjerg.

Et af vores vigtige opgaver, er, at oplyse om skildpaddernes pasning og pleje, samtidig er det vigtigt, at skildpadder holdes ude, af den danske natur. Hvor skildpadder, der er droppet af, i naturen, ødelægger livet i sø, dam og å, for vores padder, blandt andre de sjældne arter, lille vandsalamander, den grønne løvfrø, latterfrøen og deres æg og yngel. Fugle og ænder, deres æg, ællinger og kyllinger, kan heller ikke være sikre på at vokse sig store, hvis først en skildpadde har fået øje på dem.

Sæt ikke skildpadder ud i naturen

Vi håber du vil støtte vores vigtige arbejde.

Tak for hjælpen!