SkildpaddeShop

Fragt kun kr.39 til over 1,400 pakkeshop

I juli får alle 1/2l. foder


Landskildpaddefoder

Du er velkommen til at bestille varen direkte hos os. Tlf.:22 34 82 98 - Mail.:kontakt@sumpskildpadder.dk hverdag kl.11-17

Fragt kun kr.39 til pakkeshop. Køb for kun kr.999 gratis fragt til pakkesshop.

Vi benytter vores kvalitets landskildpaddefoder, til alle de landskildpadder, vi modtager, redder og finder nye hjem til. - Hvor meget foder, skal jeg give min landskildpadde, se nederst. - Foderplan medfølger. 

Pillefodret benytter vi som et supplement til ukrudtsplanter, når det er muligt, at samle ind og det ikke pjaskregner. Det gør, at vores landskildpadder over en sæson, får et fornuftigt proteintilskud.  

Varerkøb blive automatisk pålagt fragt, til pakkeshop. Ønsker du pakken, sendt helt hjem, kan det bestilles.  SkildpaddeShop er en del af Sumpskildpadder.dk


Foderplan

Der er ingen grund til, at spille foder, der ikke bliver spist eller skildpadden ikke har godt af.

Hvor meget foder skal skildpadde have, når der fodres med fodersticks?

Vi har den tommelfingerregel, her hos os, at man dagligt giver sin landskildpadde, den mængde fodersticks, der svarer til det halve af skildpaddens hoved størrelse. 

Husk, at fodre dine landskildpadder med ukrudtsplanter

Til vores landskildpadder, drysser vi Korvimin mineral og vitamin pulver over, mindst, hver anden dag.

Uden UVB-lys og varme, hjælper det ikke, at give dyrene kalk, mineral og vitaminpulver. Skildpadden kan ikke optage de gode sager, i deres krop, hvis de ikke har adgang til en UVB pære der virker.