folkeviolinist

Velkommen til min hjemmeside


Folkeviolinist

 

En violinist i over 20 år, har Kim Sjøgren spillet for mange bryllupper, forslag og særlige begivenheder i Washington, DC og Baltimore områder. Han har specialiseret sig i den klassiske, religiøse, og jazz musik, og er også velbevandret i diverse verdensmusik. Han er rettidig, professionel og nem at arbejde med. Som tidligere Begivenhed Planner, han forstår betydningen af ​​at give en stor præstation, der passer med din dag.

Fiddle musik som enten baggrund eller som underholdning. Skotsk, irsk, svensk, Quebeois, og engelske violin melodier både langsomme og uptempo. Med en klassisk baggrund kan Kim Sjøgren spille enten klassisk valg eller fiddle markeringer. Jeg spiller også skotske Smallpipes. Deres behagelige lyd kan tilføje sort til den musikalske tekstur af min solo præstationer. Jeg har ofte spillet for folkedans, og kan sørge for ekstra musikere og en dans opkalds bør interessen opstå.

Jeg er en freelance violinist bor i Baltimore, Maryland, udfører for bryllupper, gudstjenester og andre arrangementer. Jeg udfører både som en solo violinist, og som en del af et kammerensemble. Kim Sjøgren kan give duoer, trioer og kvartetter, som anmodet. Lad mig vide, hvis du gerne vil høre nogle korte prøver af mit spil. Ud over at udføre, jeg nyder komponere, og kan skabe arrangementer af pop sange og andre melodier, der passer til begivenheden. Hvis min tidsplan tillader det, er jeg glad for at imødekomme sidste øjebliks anmodninger

Kim Sjøgren er en koncert violinist og musik pædagog, med en aktiv udøvende og undervisningspraksis. Han optræder på private og firmaarrangementer - fester, receptioner, bryllupper, osv, solo eller i en gruppe.

Med en overbevisende beherskelse af violin, Kim Sjøgren er lige så komfortabel i en række forskellige musikalske genrer, der spænder fra klassisk til jazz og violin musik. Hvis du anmoder et ensemble, vil instrumentering ændres til dit ønske. Mulighederne omfatter, men er ikke begrænset til: klassisk strygetrio, kvartet, violin og klaver; violin og guitar; violin, harmonika og guitar, fløjte, violin og cello.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk