Torslunde Sogn og Kirke

Aktiviteter


Koncert i Torslunde kirke tirsdag den 11. september kl. 19.00

med den syngende læge Thomas Stenberg og guitaristen Robert Langkilde.

Vi glæder os til at præsentere de to lokale kunstnere fra Torslunde der hver har gjort sig meget bemærket på den danske musikscene. Thomas Stenberg medvirkede for nogle år tilbage bla. i programmet "Stjerne for en aften" som sikrede ham en pladekontrakt og megen positiv medieomtale for sin sang.

Robert Langkilde var i mange år medlem af det populære danske partyband Fede Finn og Funny Boyz. Han har også spillet med bla. sangerinden Maud Kofoed.

Der er gratis adgang.


 


Høstgudstjeneste i Torslunde kirke søndag den 30. september kl. 10.00 med Landsbyernes Børnekor der vil synge stemningsfulde efterårssange. Der er kirkekaffe efterfølgende i konfirmandstuen. Alle er hjerteligt velkommen.


 


Allehelgensgudstjeneste i Torslunde kirke søndag den 4. november kl. 17.00. Stemningsfuld musikgudstjeneste hvor du har mulighed for at tænde lys for dine kære. Torslunde Koret medvirker med fine aftensange. Der vil være mulighed for at spise dejlig græskarsuppe med brød i konfirmandstuen efter gudstjenesten. Tilmelding til spisning nødvendig og sker til organist Lars Grangaard på mail: torslundeorganist@gmail.com eller tlf. 2254 2175 senest onsdag den 31. oktober. Menuen koster 25,-kr. Vin/øl kan købes for 10,-kr stk. Vand er gratis.


 


Koncert i Torslunde kirke

tirsdag den 6. november kl. 19.00 med JAZZ FIVE.

Billetter á 100,-kr købes på:

https://billetto.dk/e/koncert-med-jazz-five-i-torslunde-kirke-billetter-301265

Billetter vil blive scannet ved indgangen. Der vil være mulighed for at købe øl/vin/vand  før koncerten i våbenhuset á 10,-kr stk. Vi har mobilepay.

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.  

Jazz Five blevet grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Bandet er en storswingende og sveddryppende festmaskine, der inviterer lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser.

Læs mere om Jazz Five på deres hjemmeside:

http://www.jazzfive.dk/


 


Lasagnegudstjeneste i Torslunde kirke tirsdag den 20. november kl. 17.30 med Landsbyernes Børnekor. Spis lækker lasagnemenu i konfirmandstuen til kun 30,-kr for en hel familie efter den korte familievenlige gudstjeneste. Tilmelding til spisning senest søndagen før arrangementet til organist Lars Grangaard på mail: torslundeorganist@gmail.com eller tlf. 2252 2175.


 


Julegospel i Torslunde kirke søndag den 2. december kl. 15.00 med det populære gospelkor ICEGLORY fra Ishøj. Der vil være mulighed for at synge med på nogle af de kendte julegospelsange. Efter gudstjenesten er der traditionen tro juletræstænding på præstegårdspladsen for store og små med sang og dans omkring juletræet. De vil blive serveret gløgg, varm chokolade og æbleskiver. Torslunde Menighedsråd og Torslunde Bylaug står sammen om arrangementet.


 


De 9 Læsninger i Torslunde kirke søndag den 9. december kl. 10.00. Vi opfører den engelskinspirerede musikgudstjeneste med læsninger og musikalske indslag der alle peger hen mod den stundene jul og Jesus barnets fødsel. Der vil også være Luciaoptog ved Landsbyernes Børnekor og Spirekoret. Der er kirkekaffe efterfølgende i konfirmandstuen. Alle er hjerteligt velkommen.


 


Nytårskoncert 2019 i Torslunde kirke  søndag den 13. januar kl. 14.00 med:

The Sound af a Song er et unikt genremøde mellem den klassiske musik og jazzen. Sopran Ulla Abildgaard  jazzsanger Clara Vuust og jazzpianisten Francesco Cali fortolker sammen nogle af de uforglemmelige sange fra musical- og filmklassikere som blandt andre ”The Sound of Music” og ”My Fair Lady".
Oprindeligt blev musikken sunget af klassiske sangere i tidens stil, men efterhånden kom jazzmusikerne til, og sange som "Summertime" fra operaen Porgy and Bess blev foreviget i den amerikanske jazztradition i "The Great American Songbook".
Det bedste af to musikalske verdener forener sig, når de to sangerinder fra hver sin ende af sangtraditionen mødes over en fælles kærlighed til de smukke evergreens fra 30'erne og 40'ernes film, cabareter og musicals. Repertoiret spænder fra amerikanske komponister som George Gershwin, Cole Porter og det uforlignelige musikalske parløb Rogers & Hammerstein til tysk og fransk musik af Kurt Weill og Michel Legrand.
Sammen inviterer Ulla Abildgaard og Clara Vuust publikum indenfor til en koncert med romantik og glæde i højsædet – i en smeltedigel af opera og scatsang – og alt derimellem.