Hjemmeside med Terapeutbooking | 2 mdr. gratis

Få 2 måneders gratis online bookingsystem

Med Terapeut Booking

LÆS MERE
Terapeut Booking på din hjemmeside

Bookingsystem til terapeuter, psykologer, massører mv.

Med Terapeut Booking på din hjemmeside giver du dine kunder mulighed for at booke tid til dine services. Både individuelt og på hold og systemet tilbyder både SMS påmindelser, fakturering og let indberetning til Sygesikringen "danmark".

Systemet på dansk og er nemt at bruge. Terapeut Booking er i øvrigt gratis at integrere på din hjemmeside.

Se priser og mere info på terapeutbooking.dk

SÅDAN FÅR DU DINE 2 GRATIS MÅNEDER

For at benytte dig af tilbuddet skal du først have en hjemmeside med PRO eller WEBSHOP-abonnement her på NemmeHjemmesider.dk.

Når det er på plads opretter du en gratis prøve-konto hos Terapeut Booking.

Du kontakter derefter os på NemmeHjemmesider.dk via email info@nemmehjemmesider.dk med information om dit bruger-id hos Terapeut Booking.

Vi sender informationen videre til dem og de opretter så dit gratis abonnement på 2 mdr.

Nu er klar til at modtage bookinger i Terapeut Booking - og på din hjemmeside. Hvad dine kunder skal kunne booke sætter du op via din profil på Terapeut Booking, men du kan få det vist på din hjemmeside via indlejringskoden som du finder på din profil.

Koden sætter du ind i et Terapeut Booking-element på din hjemmeside, der hvor bookingformularen skal være - og vupti - nu kan dine besøgende booke tid direkte på din hjemmeside.

Tilbuddet gælder ikke eksisterende kunder hos Terapeut Booking. Du er ikke forpligtet til at købe yderligere hos hverken Terapeut Booking eller NemmeHjemmesider.dk


Til toppen