10 måder du kan markedsføre dig og din hjemmeside. Helt gratis

10 måder du kan markedsføre dig og din hjemmeside. Helt gratis.

Små firmaer eller private har ofte ikke råd til dyre marketingkampagner. Derfor må du være kreativ i din markedsføring. Den gode nyhed er, at der findes mange måder du kan generere gode resultater uden at det koster dig en krone. Det første skridt er at få oprettet din egen hjemmeside.

Vi samlet følgende liste over 10 gratis måder du kan markedsføre dig eller din virksomhed. Det er ikke alle som vil være relevante for dig, vælg derfor de bedste for dig og bogmærk denne side som en reference til at holde øje med dine fremskridt.

1) Lav din egen hjemmeside

Din hjemmeside er omdrejningspunktet for dine besøgende kan finde dig online. Brug NemmeHjemmesider.dk til at lave din egen hjemmeside gratis - kræver ingen kodning eller design færdigheder for at du kan få en flot moderne hjemmeside!

2) Send din hjemmesideadresse til søgemaskiner

Google og Bing tilbyder mulighed for at indsende links til deres platform og på den måde hurtigere få din hjemmeside vist i deres søgeresultater.

3) Spørg glade kunder om de vil dele deres erfaringer på deres sociale netværk:

Hvad tilfredse kunder siger om dig vil altid lyde langt mere overbevisende end hvad du siger om dig selv.

4) Opret et nyhedsbrev og få besøgende til at skrive sig op

E-mail marketing er en meget effektiv måde at holde kontakt med potentielle og eksisterende kunder. Med NemmeHjemmesider får du adgang til dit eget nyhedsbrevssystem der sættes op med et klik på en enkelt knap.
Når du sender nyhedsbreve ud er det vigtigt at det er spændende og relevant indhold for dine modtagere.

5) Tilbyd en gratis konsultationsmøde

Få samtalen i gang ved at tilbyde et engangs-møde helt uforpligtende.

6) Udsend pressemeddelelser om nyheder og arrangementer

Har du et spændende arrangement så skriv en god pressemeddelelse og send den ud til medierne. Du kan selv sende ud, men også bruge systemer som fx presswire.
Du kan få lidt inspiration til hvordan du laver en god pressemeddelelse: https://www.tambou.dk/pressemeddelelse-skabelon.

7) Lav videoer om dit emne

Ved at lave videoer om dit emne og ligge dem på YouTube så kan du skabe meget trafik til din hjemmeside, og med NemmeHjemmesider.dk kan du let ligge en youtube video på din hjemmeside.

8) Opret en konkurrence eller udfordring

Sælger du et produkt så virker det stadig rigtig godt at lave en konkurrence. Husk lige at tjekke Facebooks konkurrenceregler da rigtig mange bryder dem.

9) Husk at opdatere indholdet på din hjemmeside løbende

Sørg for at holde din hjemmeside opdateret, skriv med jævne mellemrum nye tekster eller upload billeder, det er med til at holde liv i hjemmesiden.
En af fordelene med NemmeHjemmesider.dk er at her kan du redigere din hjemmeside både fra computeren, din tablet eller telefon, på den måde kan du let holde den opdateret selv når du er på farten.

10) Skab lokal interesse for din hjemmeside

At få dækning i de lokale aviser, fagblade osv er lettere end at få i store landsdækkende medier. Så har din historie en lokal vinkel kan du med fordel selv kontakte din lokale avis.
Her er det vigtigt at teksten du sender er velskrevet, ofte vil mindre medier bruge din tekst uredigeret, og er den velskrevet så sparer de meget tid, og derved forøger du din chance for at de bruger lige netop din historie.

Det var 10 råd til gratis markedsføring, håber du kan bruge dem til noget og held og lykke med din hjemmeside.

Hvis du overvejer at lån penge for at købe dig til annoncering, så kan du med fordel sammenligne priser og låntyper på Monni.dk.

Kom let igang med din egen hjemmeside, og prøv helt gratis.