Hvad koster det at lave en hjemmeside
Er din mail hacket

Hvad koster det at lave en hjemmeside

Tidligere var det både dyrt og besværlig at lave en hjemmeside. Som oftest skulle der professionelle programmører til, hvis du gerne ville have en hjemmeside, som var både professionel og funktionsdygtig, og som levede op til alle dine krav.

Men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag kan du lave din helt egen hjemmeside på ganske få minutter, og det bedste af det hele er, at det kan gøres rigtig billigt. Så hvis du går med planer om at lave en personlig hjemmeside til eksempelvis dit kommende bryllup, hvor du kan dele informationer, billeder og så videre, så kan du hurtigt og billigt lave din helt egen professionelle side.

Også hvis du er erhvervsdrivende, er det naturligvis vigtigt at have en hjemmeside, så dine kunder kan se, hvad din virksomhed handler om, og eventuelt købe varer i din webshop. For virksomheder er det heldigvis også meget nemt at lave en hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov, så du kan komme lidt tættere på dine kunder.

Få en gratis hjemmeside

Nu spørger du måske: hvad koster det at lave en hjemmeside? Og svaret er, at det slet ikke behøver at koste noget som helst. Hvis du laver din hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk, kan du nemlig få en helt gratis hjemmeside, som er både lækker og fuldt funktionsdygtig.

Din gratis hjemmeside vil desuden være superprofessionel, så du skal ikke være bange for, at det kommer til at ligne en billig løsning, bare fordi din hjemmeside har været gratis at lave. Alle hjemmesider fra NemmeHjemmesider.dk er ultramoderne og kommer i stilrene og lækre designs, som vil imponere alle, der besøger din side.

Med en gratis hjemmeside får du næsten lige så mange muligheder, som du gør, hvis du vælger vores pro-hjemmeside. Din gratis hjemmeside kan således komme til at indeholde lige så mange undersider, som du ønsker, og du kan uploade alle de billeder, videoer og tekster, som du har lyst til. Hvis du dog ønsker eksempelvis af få en mp3-afspiller på din hjemmeside, kræver det et abonnement hos NemmeHjemmesider.dk.

Men hvis du kan klare dig uden, og bare gerne vil have en hjemmeside, der ser lækker ud, og hvor du kan dele videoer, billeder og tekster, så vil din hjemmeside forblive gratis for altid. Det er nemlig først, når du aktivt tilvælger at købe et abonnement, at du skal betale. Og selvom du ikke betaler, kan du selv designe din hjemmeside, lige præcis som du ønsker det.

Og med en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk skal du heller ikke bekymre dig om eventuelle opsigelsesfrister eller bindingsperioder. Du bliver nemlig ikke bundet til noget som helst, og du kan således altid gå ind og opsige din hjemmeside.

Herefter vil din hjemmeside blive lukket med det samme, hvis du har en gratis hjemmeside, og hvis du har et abonnement, vil din side blive lukket, når den betalte periode udløber. Det er nemt, det er hurtigt, og det kan være 100 % gratis, hvis du ikke gider betale.

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU