Hvordan laver man en hjemmeside
Er din mail hacket

Hvordan laver man en hjemmeside

Der findes mange gode grunde til at få lavet en hjemmeside, og du behøver faktisk ikke engang have en virksomhed eller lignende for at have en undskyldning for at komme i gang og få din helt egen tilstedeværelse online.

Har du eksempelvis en forening, som du ønsker, skal have lettere adgang til medlemmerne, kan du lave en hjemmeside til formålet, hvor du nemt kan dele informationer, billeder og så videre med foreningens medlemmer.

Eller måske står du overfor at skulle giftes? Så kan en spritny og lækker hjemmeside også være en rigtig god idé, hvis du gerne vil have et sted, hvor du kan samle eksempelvis gæsteliste, ønskeseddel, fotos og så videre. Med en bryllupshjemmeside kan du nemt dele alt det praktiske og sjove indhold med alle dine gæste, så din specielle dag kan komme til at forløbe, som den skal og blive husket mange år ind i fremtiden.

For dig med en virksomhed er en hjemmeside naturligvis også helt uundværlig. En hjemmeside er ofte med til at øge salget, og du kan nemt komme i kontakt med dine kunder og fremvise de produkter eller services, som du sælger. Det kan være i form af en webshop, eller det kan bare være en side, som fungerer som kontaktsted og med vigtig information om virksomheden og dens produkter/services.

Generelt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave en hjemmeside om. Så hvis du går med planer om et eller andet helt specielt, så er det bare med at komme i gang med din nye hjemmeside - det er både nemt, hurtigt og billigt.

Sådan gør du

Hos NemmeHjemmesider.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med at lave en hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov og ønsker. Vores system er simpelt og enkelt, og du kan derfor nemt sætte det hele op, som du ønsker det. Netop dette er den grundlæggende filosofi hos NemmeHjemmesider.dk, hvor vi altid bestræber os på at gøre processen med at lave hjemmesider så nem som muligt. Med vores nemme system kan du også redigere i din hjemmeside uden problemer, og det er nemt at designe siden, så du ender ud med det resultat, som du havde i tankerne fra starten af.

Vi har gjort hele processen så nem som muligt, og faktisk er der kun tre trin, du skal igennem, når du vil lave en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk:

 • Først skal du selvfølgelig oprette din hjemmeside, hvilket du kan gøre helt uden beregning
 • Dernæst skal du vælge den hjemmeside-skabelon, som passer til din smag og dine behov
 • Til sidst kommer turen til at gøre det hele lidt mere personligt. Her skal du skrive dine egne tekster til hjemmesiden, og du kan gøre den indbydende med flotte billeder og videoer


 • Og vupti, så har du din helt egen hjemmeside - nemmere bliver det ikke. Nu kan du gå i gang med at invitere dine bryllupsgæster eller lægge billederne ud fra den seneste foreningsfest - eller noget helt tredje, som er formålet med lige netop din egen og personlige hjemmeside.

  Oplev de mange fordele med et hjemmesidesystem fra NemmeHjemmesider.dk

  Med en hjemmeside designet med vores system, får du også en platform, som tilpasser sig forskellige enheder, så din hjemmeside også ser flot og lækker ud, når den bliver åbnet fra f.eks. en mobiltelefon.

  Lækre egenskaber som dette sker helt automatisk, og du skal derfor ikke løfte en finger men bare koncentrere dig om at lave indholdet til din hjemmeside - så sørger vores system for, at din side tilpasser sig til både computere, telefoner og tablets.

  Og apropos mobiltelefoner og tablets: hvis du er på farten og har behov for at redigere noget indhold på din hjemmeside, kan du nemt og hurtigt klare arbejdet fra din smartphone eller tablet, hvis ikke du har din computer ved hånden. Denne mulighed giver dig stor fleksibilitet og en helt anden frihed, som du ikke ville have, hvis du altid skulle klare det hele fra computeren.

  Du kan således altid lægge nye billeder op på din hjemmeside, lave opdateringer i designet, skrive og uploade blogindlæg og meget, meget mere, så længe du har din smartphone og en internetforbindelse i lommen - nemmere bliver det ikke!

  Generelt har det aldrig været nemmere end nu at komme på nettet med indhold, og hos NemmeHjemmesider.dk tager vi dine ønsker og behov seriøse, så du kan stå med et færdigt resultat, som du kan være både glad for og stolt af, og som opfylder alle de krav, du måtte have til din hjemmeside.

  OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


  LÆS MERE?
  Se mere på bloggen
 • Sikker hjemmeside med SSL
 • E-mail med ubegrænset plads
 • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Brugervenlig CMS system
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen binding
 • Let integration med Conventus
 • Support på mail og intern support

 • KOM IGANG NU