Webshop løsninger
Webshop løsninger

Webshop løsninger

Hvis du ejer en virksomhed, som lever af at sælge en masse produkter til helt almindelige forbrugere, eller hvis du bare har et enkelt produkt, som du har specialiseret dig i at fremstille, så er en webshop løsning et godt valg for dig, der gerne vil gøre processen med salg og administration så problemfri som muligt.

Alle virksomheder, som vil sælge produkter eller services online, er naturligvis nødt til at have en webshop, hvorfra de forskellige varer/services nemt kan sælges til kunder i hele verden. Dog kan det være en uoverskuelige proces først at få oprettet en hjemmeside for derefter at lave en webshop. Der findes mange muligheder, som kan være svære at finde rundt i, men med en webshop løsning bliver arbejdet næsten gjort for dig, og du kan således koncentrere dig lidt mere om de ting, som du nyder at arbejde med i din virksomhed.

Sådan laver du nemt og billigt en webshop

Hvis du er lidt tøvende med at komme i gang med din webshop, fordi du måske mener, du ikke har den nødvendige tid til at få det hele op at køre, så kan du overveje en webshop løsning fra NemmeHjemmesider.dk. Hos NemmeHjemmesider.dk er det gjort så nemt som at klø sig i øret, og hele processen kan faktisk koges ned til fire simple skridt:

Først og fremmest skal du oprette din hjemmeside og vælge dit domæne med f.eks. firmanavn. Herefter skal du vælge den hjemmeside-skabelon fra NemmeHjemmesider.dk, som du mener passer bedst til netop din hjemmeside og dine krav. Med en hjemmeside-skabelon skal du næsten ikke lave noget selv - udover at få styr på skridt tre som handler om at fylde skabelonen ud med dine egne billeder og dine personlige tekster.

Til sidst kommer det vigtigste skridt: du skal oprette din webshop. Med en webshop løsninger fra NemmeHjemmesider.dk får du gratis adgang til nemShop, som er et simpelt men effektivt webshop-system, som gør det muligt for dig hurtigt at komme i gang med at sælge dine varer online. Det er helt gratis at komme i gang med nemShop, når du har lavet en hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk, og du skal først betale, når du får gang i salget af dine produkter.

Disse fire simple skridt kan klares på en eftermiddag, hvis du har både billeder, tekst og varer klar til din webshop, og systemet er så simpelt, at de fleste kan være med. Så nemt er det faktisk at komme i gang med at sælge produkter online, så der er ikke længere nogle undskyldninger for at udskyde dine drømme om at komme i gang med en webshop.

Få del i de mange fordele ved en webshop løsning

Med en webshop er det naturligvis vigtigt, at du kan sælge alle de varer, som du måtte have lyst til. Heldigvis kan du med en webshop løsning fra NemmeHjemmesider.dk sælge et ubegrænset antal varer gennem din webshop, så der er ingen grund til at spare på kreativiteten og produktionen.

Hvis du vælger en webshop løsning får du også del i et hav af andre fordele, som kan hjælpe dig til at spare både tid og energi i din travle hverdag. Først og fremmest giver webshop løsningen dig mulighed for automatisk lagerstyring, hvilket er din garanti for, at dine kunder ikke bestiller en vare, som ikke er på lager. Det kan være en tidskrævende affære, hvis du selv skal fjerne de udsolgte varer fra webshoppen, men med lagerstyringen er det hele gjort nemt og bekvemmeligt.

En anden stor fordel ved en webshop løsning er, at du får automatisk fakturering. Automatisk fakturering betyder, at du ikke selv skal sidde og bøvle med papirarbejder, hver gang en kunde har bestilt en vare i din webshop. Du kan i stedet trygt overlade det hele til systemet, som hurtigt genererer en faktura - uden at du skal løfte en finger. Denne løsning frigiver utrolige mængder af tid, som du kan bruge på andre og mere spændene opgaver.

Endeligt er det selvfølgelig også vigtigt, at der er styr på betalingen i din webshop. Det hele skal foregå sikkert og hurtigt, og det er et område, som der ikke bør gås på kompromis med. Med en webshop løsning hos NemmeHjemmesider.dk har du mulighed for at få en sikker kortbetaling via Paypal fra dine kunder. Paypal er gratis at oprette, og du kan derfor spare store summer sammenlignet opstartsgebyrer hos andre udbydere af kreditkort indløsning. Endeligt kan du også bruge e-mail til bestilling, og du kan sågar integrere din webshop med Mobilepay, så du nemt, hurtigt og sikkert kan modtage betalinger fra dine kunder.

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU