Billig hjemmeside
Er din mail hacket

Billig hjemmeside

Leder du efter en måde, hvorpå du kan lave en lækker hjemmeside, uden du bliver flået økonomisk for det? Der findes i dag mange gode muligheder for at lave din helt egen og personlige hjemmeside, uden det skal koste en bondegård, hvilket gør det muligt for helt normale mennesker at dele indhold på nettet i et indbydende og funktionelt design.

Hvad er dine hjemmesidedrømme?

Lige meget hvad dine hjemmeside-planer går ud på, kan du faktisk både nemt og billigt lave det hele selv på ganske kort tid. Har du en virksomhed, som mangler en hjemmeside eller webshop, hvor du kan komme i kontakt med dine kunder og sælge dine produkter? Så kan du lynhurtigt opsætte en billig hjemmeside, så du kan øge dit salg og øge din tilstedeværelse overfor dine kunder.

Eller måske har du en større eller mindre forening, som mangler et sted, hvor alle medlemmer kan se indhold, læse information og mindes tidligere arrangementer gennem flotte billeder? Også her er en hjemmeside relevant, og også i denne situation kan du på ingen tid få en billig hjemmeside op og stå, så både kommende, nye og gamle medlemmer kan samles online om lige netop det, din forening handler om.

Og hvad med en personlig hjemmeside, som eventuelt kan have dit kommende bryllup som omdrejningspunkt? Personlige hjemmesider er blevet populære - bl.a. i forbindelse med store begivenheder som bryllupper og runde fødselsdage, hvor hjemmesiden kan fungere som informationscenter for begivenheden, hvor bordplaner, information om dagens forløb og billeder kan deles med gæsterne, så alt kommer til at forløbe efter planen.

Sådan laver du en billig hjemmeside

Desværre bliver nogle skræmt af alt det tekniske, som mange tror, er en del af alt med hjemmesider. Men sådan behøver det slet ikke være, for med et hjemmeside-system fra NemmeHjemmesider.dk er det hele blevet enkelt og tilgængeligt for alle.

For at lave en hjemmeside skal du faktisk kun igennem tre simple skridt:

 • Det første skridt er selvfølgelig, at du skal oprette din hjemmeside. Når du opretter din hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk, kan du vælge et domæne, som passer lige præcis til dig og din hjemmeside.
 • Dernæst skal du vælge din hjemmeside-skabelon. Hos NemmeHjemmesider.dk har vi gjort det nemt for alle at lave en lækker hjemmeside i et flot design ved hjælp af vores flotte skabeloner. Med skabelonerne skal du ikke gøre noget selv - blot vælge den skabelon der passer til indholdet på din nye hjemmeside.
 • Til sidst skal du gøre det hele personligt med alt det indhold, som gør din hjemmeside unik. Du skal fylde billeder ind i skabelonen, og så skal du selvfølgelig skrive de tekster med information, som skal pryde din hjemmeside.
 • Og så, på ganske få minutter, kan du faktisk sidde overfor din nye hjemmeside, som vil være både funktionel og utrolig indbydende for alle, der besøger den. Det er med andre ord blevet tilgængeligt for alle at lave en billig hjemmeside - lige meget hvad formålet skulle være.

  Du kan også få en gratis hjemmeside

  Hvis du slet ikke gider betale for din hjemmeside, kan du heldigvis vælge vores gratis løsning, som giver dig en lækker hjemmeside, der forbliver omkostningsfri for altid. Med en gratis hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk får du stort set alle de samme muligheder, som du får via et af vores abonnementer, så i mange tilfælde kan du faktisk helt undgå at skulle betale noget som helst for din hjemmeside.

  Med en gratis hjemmeside kan du uploade lige så mange billeder, videoer, tekster og så videre, som du vil, og du kan lave et uendeligt antal undersider og meget andet indhold. De mange muligheder, du får med en gratis hjemmeside, betyder, at du kan starte med gratisudgaven, hvorefter du kan bevæge dig videre til en pro-hjemmeside, hvis du vil have lidt flere muligheder på din hjemmeside.

  Med et pro-abonnement kan du eksempelvis lave en mp3-musikafspiller på din hjemmeside, du kan uploade pdf-filer, og hvis du har en webshop hos NemmeHjemmesider.dk, får du også her nogle flere brugbare egenskaber. Men hvis det ikke er noget for dig, kan du forblive hos os som gratis abonnent for altid.

  Det er altså først, når du selv opretter dit abonnement, at du skal betale, og inden det er det altså 100 % gratis at lave en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk. Og selv med et betalingsabonnement er det billigt at have en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk, og du behøver derfor aldrig mere at frygte, at en hjemmeside til din virksomhed, din forening eller til dit næste store arrangement kommer til at rive de store sedler ud af dine pengepung.

  OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


  LÆS MERE?
  Se mere på bloggen
 • Sikker hjemmeside med SSL
 • E-mail med ubegrænset plads
 • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Brugervenlig CMS system
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen binding
 • Let integration med Conventus
 • Support på mail og intern support

 • KOM IGANG NU