7 gode grunde til at bruge Youtube i markedsføringen af din hjemmeside

7 grunde til at bruge Youtube videoer på hjemmesiden

Video er fremtidens (og nutidens) medie

OPRET HJEMMESIDE
LÆS MERE

Med video på hjemmesiden kommer dine kunder helt tæt på

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

Youtube er et genialt medie at få opmærksomhed på, hvis du ellers har mod på at lave video. Og det er der 7 gode grunde til

1) Det er STORT(!) Youtube er verdens suverænt største videodelingstjeneste og millioner af mennesker sidder dagligt og streamer videoer. Meget er fjolleri og pjat, men de yngste generationer går også til youtube, når der er noget de gerne vil lære. Og det er din chance. Gratis markedsføring af din gratis hjemmeside - kan det blive bedre?

2) Det er gratis Du kan oprette din egen kanal og dele alle de videoer du vil – uden at betale så meget som en bøjet 25-øre. Og videoerne behøver på ingen måde være hollywood-produktioner. Nogle at de mest effektive videoer er optaget med en almindelig telefon. Muligvis tilsat en mikrofon til et par hundrede kroner for at sikre en god lyd.

3) Du kan dele det andre steder Videoer på Youtube er nemme at dele på din egen hjemmeside, på andre sociale medier, på din blog mv. Du kan skabe en god synergi imellem youtubekanalen, din blog, din facebook side (der bør du dog uploade filmen til facebooks videotjeneste i stedet – så starter de nemlig automatisk – se pkt 6.) og din hjemmeside.

4) Du kan få din egen følgerskare Er du flittig med kameraet og laver du indhold der interesserer masserne er Youtubes system skruet sådan sammen, at dine videoer også når ud til folk der ikke kender dig – men interesserer sig for det emne du beskæftiger dig med.

5) Video er fremtidens (og nutidens) medie Vi så det allerede på Facebook for et par år siden. De lavede om i deres algoritmer så videoindhold bliver prioriteret højere end tekst og billedindhold. Hvorfor? Fordi det er det medie der engagerer brugerne mest.

6) Levende billeder fanger Det menneskelige øje er designet til at opdage bevægelse. Måske for at opdage farer, når vores forfædre skuede ud over den afrikanske savanne? Du kender det måske også fra dig selv. Det er svært at fastholde fokus på en samtale hvis der kører en skærm med en film på ved siden af den du taler med. Det korte i det lange er at video er nemmere at koncentrere sig om end tekst. I hvert fald for de fleste mennesker... :)

7) Det er personligt Youtube (og videomediet i det hele taget) giver dine kunder mulighed for at lære dig at kende. Se dit ansigt, høre din stemme, fornemme din humor og personlighed på et helt andet niveau end et foto og noget tekst kan. Og kendskab øver chancen for tillid. Og tillid er betingelsen for salg...

Kommentarer eller spørgsmål? Så skriv eller ring
Email: info@nemmehjemmesider.dk
Telefon: 93 94 30 90

Vi vil rigtig gerne bygge en lækker ny hjemmeside til dig også:

LÆS MERE HER

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen