Brugervenlig hjemmeside uden binding

Lav din egen hjemmeside

Helt uforpligtende og gratis

En enkel og brugervenlig hjemmeside

Der lever op til alle tidens krav og standarder

En hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk er ikke bare nem at bygge. Du får også et professionelt slutresultat, der ikke alene vil glæde dine besøgende, men også er designet til at klare sig godt i søgemaskinerne.

Hjemmesiden kan bygges og redigeres via både telefoner, tablets og computere og det giver dig frihed til også at opdatere den, når du er på farten.

Din hjemmeside bliver naturligvis – helt uden at du skal gøre noget – sat op i et responsive mobilvenligt design, så den står perfekt på både små og store skærme. Det giver høj brugervenlighed for dine besøgende og giver dem lyst til at blive lidt længere.

Alle de elementer du kan sætte ind på siden, er grundigt testet til at virke sammen og det betyder at opsætningen går legende let. Du risikerer dermed ikke som i visse andre systemer at det ene fotoalbum ikke virker sammen med videoen og slideshowet og at siden derfor går ned. Og du slipper dermed helt for at skulle gå tilbage og finde fejlen.

Når du opretter din nye hjemmeside er den i gratis. For altid faktisk. Du kan altså få en 100 % gratis hjemmeside med et ubegrænset antal sider og billeder (og alt muligt andet indhold).

Du skal først oprette abonnement, hvis du ønsker at tilknytte dit eget domæne + emails, samt benytte Google analytics statistik.

Selv supporten er lige god for gratister som betalende kunder. Du kan kontakte os på både chat og e-mail. Der kan dog være masser af gode grunde til at oprette et abonnement alligevel. Hjemmesider med domæner virker fx bare mere tillidsvækkende.

Som Knud nævner i videoen, kan du både bygge hjemmesiden på egen hånd eller bede os om hjælp til det. Mange går selv i gang og får så til slut lige en lille smule hjælp til at få designet til at se endnu mere professionelt ud. Andre beder os gøre hele arbejdet. Du skal gøre det der passer til dine behov og dit budget. Vores priser er meget rimelige og du kan altid få et uforpligtende tilbud ved at kontakt os på info@nemmehjemmesider.dk eller ringe på 93 94 30 90.

Det er også her du kontakte os hvis du støder på problemer med din side.

God fornøjelse med din nye hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!