Eksponer din hjemmeside og ydelser på Amino

Sælger du til iværksættertypen? Promover din hjemmeside på Amino!

Iværksætternes digitale mødested

OPRET HJEMMESIDE
LÆS MERE

Har du varer på hylden til de danske iværksættere?

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

Amino er et ret aktivt dansk forum for iværksættere – om alle de udfordringer man kan møde som iværksætter. Det kan være et perfekt sted for dig at høste nye kunder til din hjemmeside - helt gratis.

Typisk er det ikke en kundegruppe med store budgetter, så har du mod på mindre kunder der med tiden kan blive store kunder, er det værd at undersøge.

Iværksættere har ofte brug for hjælp omkring salg, markedsføring, jura, regnskab, skat, distribution, fragt, import og eksport mv. Det kan også være at nogle har brug for en fabrik med produktion af det ene eller andet eller produktion af en produktvideo.

Da Amino er et forum skal du ikke blæse derudaf med alle dine talenter. Det er ikke en reklameplatform i den forstand. Den måde du kan fiske kunder i et forum er ved at være aktiv og hjælpsom i de tråde, der er relevante for dine kompetencer. Indimellem vil der være nogen, der spørger efter noget de kan købe hos dig – ja så må du selvfølgelig gerne give dem et tilbud.

Den aggressive salgstaktik er dog næppe den mest effektive i et debatforum.

Det er desuden en god ide at have en fast signatur med links til dine hjemmesider, sociale profiler mv. Dels fordi det giver dig troværdighed. Dels fordi du laver en passende nedtonet reklame for dine services.

Det samme gælder naturligvis på alle mulige andre internetfora du måtte bruge :)

Kommentarer eller spørgsmål? Så skriv eller ring
Email: info@nemmehjemmesider.dk
Telefon: 93 94 30 90

Vi vil rigtig gerne bygge en lækker ny hjemmeside til dig også:

LÆS MERE HER

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen