Få professionelle billeder til din hjemmeside - gratis

Få lækre billeder på din hjemmeside – helt gratis

Gør din hjemmeside mere proffesionel med fede billeder

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Brug billeder taget af professionelle fotografer uden at bruge en krone

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

Gratis tip til at gøre din hjemmeside flottere

Ok, du har bygget en gratis hjemmeside og spækket den med gode tekster. Men der mangler ligesom noget - nemlig: billeder.

En hjemmeside med amatøragtige ”hjemmeknipsede” billeder med dårligt lys og tvivlsom beskæring, kan let virke useriøs og en hjemmeside uden billeder kan let blive kedelig.

Men hey – siger du måske – Nettet jo bugner af billeder – dem kan jeg da bare hapse!

Det kan du gøre ja, men de mange tilfælde er der copyright på og så koster det penge at bruge dem. Og det er ikke altid let at gennemskue. Gør man det alligevel uden at betale, gør man sig skyldig i tyveri og man risikerer i værste fald en stævning.

Men så er det jo heldigt, at vi har unsplash.com og pixabay.com

Her finder du 100.000-vis af kvalitetsfotos og clip art indenfor stort set alle emner. Billeder som du frit må bruge og smide på din hjemmeside. Nogle af billederne er påhæftet krav om at du krediterer fotografen, men ellers kan du bruge dem kvit og frit.

Vi bruger dem selv her på kontoret.Jeg håber dette tip var noget du kan bruge. Har du brug for hjælp til din hjemmeside så tag endelig fat i mig på info@nemmehjemmesider.dk
PRØV NU

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen