Gratis hjemmeside – Er der noget at frygte? | blog
Gratis hjemmeside uden bekymringer

Gratis hjemmeside – Er der noget at frygte?

”Der er aldrig noget der er gratis – heller ikke hjemmesider!” Du har måske hørt det før, for der er helt sikkert en sandhed i udsagnet. Det koster penge at udvikle og drive et hjemmesidesystem, så der skal jo penge ind på en eller anden måde. Ligesom der skal i alle andre virksomheder. Og i din privatøkonomi for den sags skyld.

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


Her hos os, lægger vi ikke skjul på, hvad du får ud af den gratis udgave af vores system og hvad du får, når du opretter et PRO eller er WEBSHOP-abonnement. For selvfølgelig kan vi ikke leve af, at levere gratis hjemmesider. Alligevel giver det faktisk rigtig god mening at vi giver dig en fuldt funktionel hjemmeside for 0 kr. – for evigt. Det betyder nemlig at du – hvis du en dag vælger at købe – ved præcist hvad du køber. Det giver dig tryghed og os glade kunder.

Man skal da have lov at prøve før man køber hjemmeside?

Det er vores filosofi, at du skal have lov at prøve vores system, før du beslutter dig for at købe. Det er kun fair. Det kan tage en del tid at få lavet sin hjemmeside som man ønsker den, og der er ingen grund til at købe, hvis det ikke kan blive som du ønsker. Vi har jo ingen glæde af utilfredse kunder!

”Prøv” så længe du har lyst

Ja, faktisk er der ikke tale om en prøve. Gratis versionen giver nemlig en fuldt funktionel hjemmeside med ubegrænset antal sider, billeder, videoer, tekster, megabytes mv. Og en hjemmeside som er frit tilgængelig på nettet via nemmehjemmesider.dk/Dit-Brugernavn. Så du kan bare slå dig løs. Og der er ingen tidsbegrænsning, så du har hjemmesiden lige indtil du sletter den igen.

Vælger du en gratis hjemmesideløsning løber du ingen risiko

Ved at du opretter din hjemmeside gratis og først senere beslutter om du vil købe, så løber du faktisk INGEN risiko. Hos os skal du fx ikke indtaste betalingsoplysinger, før du aktivt tilvælger at oprette abonnement.

Vælger du at opgradere med et abonnement, så er der heller ingen risiko for at blive bundet til noget, du ikke ønsker. Vi lever af, at ret mange af vores gratis brugere beslutter at købe abonnement. Og beslutter du en dag at gøre det, ja så er risikoen til at overse: Første måned koster kun 9 kr. og du kan nå at opsige helt op til dagen før næste betaling!

Og når abonnementet kører derfra binder du dig kun for 3 mdr. ad gangen. Igen med 1 dags opsigelsesvarsel. Det er nok verdens mest kundevenlige abonnementsbetingelser.

Indeholder de gratis hjemmesider reklamer?

Der er en lille link i bunden af dine sider til NemmeHjemmesider.dk. Der er ikke reklamer for noget andet. Og reklamen forsvinder, når du opretter dit abonnement. Hvis din hjemmeside har privat karakter, så vil du nok godt kunne leve med reklamen. Hvis hjemmesiden er om din virksomhed, så vil jeg da klart anbefale at oprette abonnement, så der ikke er nogen reklamer på din hjemmeside. Det ser selvfølgelig langt mere seriøst og prof ud.

Gratis hjemmesiderne er ligeså fleksible som dem med abonnement

Alle hjemmesider i vores system er bygget i samme værktøj. Altså kan du de samme ting i gratis versionen, som du kan, når du har oprettet abonnement: Ubegrænset plads, billeder, videoer, tekster, sider mv. Der er frit valg iblandt en laaaang række skrifttyper og baggrundsfarver og – billeder, marginer, skriftstørrelser kan du også indstille som du vil.

Stabil og lynhurtig gratis hjemmeside

Når du har en hjemmeside – uanset om den er gratis eller betalt – er det vigtigt, at den afvikles fra hurtige og stabile servere. Det gør vi selvfølgelig. Igen – ingen forskel på gratisterne og de betalende kunder. Det ville faktisk bare gøre vores setup mere besværligt at køre med flere servertyper.

Får man gratis support som gratis bruger?

Jep. Du kan både sende mails og ringe – eller bruge vores beskedsystem. Og det spiller ingen rolle om du har oprettet abonnement. Det kan vi tilbyde fordi vi har lavet en superbrugervenligt system. Så supportbehovet er faktisk ret begrænset!

Hvorfor skulle jeg dog oprette et abonnement? Får jeg ikke det hele??

Der er primært tre ting, du må undvære som gratis-bruger: Dit eget domæne, professionel email og diverse seo-redskaber samt Google Analytics.

Dit eget domæne kræver, at du opretter et PRO eller et WEBSHOP-abonnement. Og gør du det kan du faktisk få domænet gratis. Du kan fx vælge domæne efter dit navn: Dit-Navn.dk… Men alle muligheder er åbne, så bare slip fantasien løs. Mangler du inspiration så kan du også se her…

Med til domænet hører også et professionelt e-mailsystem. Så kan din mail fx hedde info@dit-navn.dk. Og du kan oprette hele 5 e-mailadresser på dit domæne. Og bare rolig: Vi tager os af alt det tekniske omkring opsætningen.

Ang. SEO-værktøjerne, så giver PRO og WEBSHOP abonnementerne fx adgang til Google Search Console, til at skrive dine egne metatags og metadescriptions samt pagetitles. Og Google Analytics hvor du kan følge din trafik ned i detaljen.

Skal jeg så ”køre” som gratist – eller oprette abonnement?

Jeg bliver ofte spurgt netop det. Kan det svare sig at oprette abonnementet? Tja... jeg rådgiver altid sådan her: Hvis du laver en hjemmeside til rent hobbybrug og bare gerne vil lade andre nyde din frimærkesamling, din hjemmebryggede opskrift på laks i fedt eller hvis du har gang i en skoleopgave, så kan du sagtens nøjes med en gratis hjemmeside.

Er hjemmesiden knyttet til dit job, din virksomhed – eller en bijob… Altså noget hvor du gerne vil fremstå som seriøs og professionel – så vil jeg klart anbefale at du opretter abonnementet.

LÆS MERE?
Se mere på bloggen
Lav din egen gratis hjemmeside?
Lav din egen gratis hjemmeside