Hjemmeside optimering
Er din mail hacket

Hjemmeside optimering

Hvis du har en virksomhed, som lever af at få besøgende via din hjemmeside, så er det naturligvis vigtigt at have styr på hjemmeside optimering, så de mennesker, der leder efter din hjemmeside, kan finde den.

Hvis du f.eks. har en virksomhed, som lever af salget online, er det alfa og omega, at dine kunder nemt og hurtigt kan finde din hjemmeside via en Googlesøgning.

Hvis dine kunder ikke får vist din hjemmeside, når de søger på en søgemaskine efter et produkt, går du naturligvis glip af en masse potentielle salg. Hvis du på den anden side har styr på hjemmeside optimering i eksempelvis din webshop, kan du lynhurtigt få flere besøgende og dermed gang i salget af dine produkter.

Hvad er hjemmeside optimering egentlig?

Hjemmeside optimering kaldes også for SEO, hvilket på engelsk er en forkortelse for 'search engine optimization'. Altså søgemaskineoptimering på dansk - og med søgemaskine menes der selvfølgelig hovedsagligt Google.

Hjemmeside optimering, eller SEO, er kort sagt en betegnelse for, hvordan du kan få din hjemmeside til at blive så synlig som muligt i Googles søgemaskine. En af de vigtigste ting i forbindelse med hjemmeside optimering er, at din hjemmeside har den rigtige tekst på de rigtige steder. Det er nemlig ofte tekst, som folk søger på, og det handler således om, at teksterne på din hjemmeside matcher de tekster, som der bliver søgt på i Google.

Det er den korte forklaring på hjemmeside optimering, men det er selvfølgelig meget mere komplekst, end det der står beskrevet ovenfor. Det kan derfor være en god idé af få professionel hjælp, hvis du virkelige gerne vil have styr på hjemmeside optimering til eksempelvis din webshop. Med hjælp fra folk der ved, hvad de laver, kan din hjemmeside nemlig komme helt til tops i søgeresultaterne.

Sådan laver du hjemmeside optimering

Hvis du vælger at lave din hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk, vil din hjemmeside automatisk blive lavet, så den kommer frem i Googles søgeresultater. Det vil sige, at dine hjemmeside vil blive opbygget, så den nemt kan findes af søgemaskinernes algoritmer, så den i sidste ende nemt kan findes af folk, der søger efter den.

Men selvom du har en hjemmeside, som automatisk sørger for hjemmeside optimering, er der alligevel nogle ting, som du yderligere kan gøre for at give din hjemmeside mulighed for at blive set af endnu flere Google-brugere.

Men heldigvis er det også super nemt selv at gøre noget for hjemmeside optimering, hvis du laver din hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk. Vi har gjort det nemt for dig f.eks. at lave og indsætte en såkaldt pagetitle, som er den overskrift, der vil blive vist i Googles søgeresultater.

Derudover kan du også nemt lave metadescription til dine sider. Metadescription er det lille tekststykke, som står under din pagetitle, når din hjemmeside vises i søgeresultatet. Det er vigtigt at have en gode pagetitle, som fanger potentielle kunders øjne, men det er mindst lige så vigtigt at have en god metadescription under din pagetitle, som kan fortælle de søgende, hvad din side handler om.

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU