Hjemmeside program
Er din mail hacket

Hjemmeside program

Med et hjemmeside program har det aldrig været nemmere at lave en hjemmeside. Mange mennesker går med drømme om at få lavet en hjemmeside, men et stort antal af de samme mennesker får det aldrig gjort, fordi de er bange for, at det er både dyrt og besværligt. Men med et hjemmeside program, kan du altså glemme bekymringer som disse.

Måske er du arrangør af en stor begivenhed, som venter ude i horisonten, og som kan få gavn af at have sin egen hjemmeside? Det kunne f.eks. være dit kommende bryllup eller en anden form for festlig begivenhed, som der er stor opmærksomhed omkring. Med en hjemmeside for din begivenhed, kan du nemt dele informationer som transportmuligheder og dagsorden med dine gæster, og du kan lige så nemt dele billeder og videoer med dem alle sammen, når festen er forbi.

Eller måske mangler du en hjemmeside i den mere seriøse ende, som kan fungere som online hjemsted for din virksomhed? En hjemmeside er selvfølgelige meget vigtig for alle virksomheder, da det er her, dine kunder kan læse information om dig og dine produkter - og så selvfølgelig shoppe i din webshop.

Liget meget hvad dine hjemmesideplaner går ud på, kan du nemt og hurtigt lave din helt egen side med et hjemmeside program. Og lige meget om du er internethaj eller knap så skarp til teknikken, så er der gode chancer for, at du kan klare det hele selv med et hjemmeside program, som kun indeholder nogle få simple skridt, før du kan vise din nye hjemmeside frem.

Sådan laver du en hjemmeside med et hjemmeside program

Du kan vælge at lave din hjemmeside gennem NemmeHjemmesider.dk, hvor vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt at lave en hjemmeside. Med vores program kan alle være med, og du kan faktisk komme i gang på ganske få minutter, og for at blive helt færdig skal du bare igennem tre simple skridt:

 • Det første, du skal gøre, er at oprette din nye hjemmeside. Du kan oprette din hjemmeside helt gratis hos NemmeHjemmesider.dk, og du skal ikke binde dig til nogle senere betalinger.
 • Du kan faktisk oprette din hjemmeside helt uden brug af kreditkort. Når du opretter din hjemmeside, skal du tænke på, hvad den skal hedde, for det er i dette skridt, at du skal vælge din sides domæne.
 • Når du har oprettet din hjemmeside, skal du vælge en skabelon i vores hjemmesideprogram. Det er skabelonen, der gør det hele så nemt, for her er alt det besværlige klaret på forhånd, og du skal således ikke gøre andet end at vælge den skabelon, som passer til din hjemmeside og dine ønsker.


 • Alle skabeloner ser flotte og moderne ud, og du kan således nemt få din hjemmeside til at se superprofessionel ud, selvom du bruger et hjemmeside program.

  Det tredje og sidste skridt, du skal igennem, er personliggørelsen af dine hjemmeside. Når du har valgt en lækker skabelon, skal du nemlig bare udfylde den med alle de ting, som skal gøre din hjemmeside unik og spændene.

  Det er her, at du skal uploade alle din hjemmesides billeder og sætte dem ind i skabelonen, og det er her, du skal skrive din hjemmesides tekster. Og du kan endda også uploade dine egne videoer op på siden, hvis det er det, du har lyst til.

  Med et hjemmeside program kan du altså få en lækker og professionel hjemmeside, som du kan lave hjemmefra helt selv. Og hvis du får lyst, kan du også nemt redigere i den efterfølgende ved bl.a. at skifte farver og uploade nye tekster, billeder og videoer.

  OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


  LÆS MERE?
  Se mere på bloggen
 • Sikker hjemmeside med SSL
 • E-mail med ubegrænset plads
 • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Brugervenlig CMS system
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen binding
 • Let integration med Conventus
 • Support på mail og intern support

 • KOM IGANG NU