Hvad koster en webshop
Er din mail hacket

Hvad koster en webshop

Har du en virksomhed eller en forretning, som mangler en hjemmeside? Som selvstændig erhvervsdrivende er noget af det allervigtigste for din forretning at have en hjemmeside med en lækker webshop tilknyttet, hvor du kan vise dine produkter frem for kunder og sælge dem. Mange virksomheder lever i dag udelukkende af onlinesalg, hvilket gør webshoppen lige så vigtig som strøgets fysiske butikker.

Men hvad koster en webshop? Der findes mange muligheder for at lave en webshop, men nogle er bestemt både billigere og bedre end andre. Markedet for hjemmesider udvikler sig hele tiden, og hvor du for nogle år siden skulle betale i dyre domme for at få en lækker hjemmeside og webshop, kan du i dag slippe afsted med at betale ganske få penge for en indbydende onlinebutik.

Betal først, når din webshop laver overskud

Hos NemmeHjemmesider.dk kan du faktisk lave en webshop helt uden omkostninger. Vores nemShop er en brugervenlig webshop, som gratis følger med, når du laver en hjemmeside hos os. Det er helt gratis at komme i gang, for du skal nemlig først betale, når der begynder at komme gang i salget gennem din webshop.

Med en gratis webshop hos NemmeHjemmesider.dk kan du oprette lige så mange varer, som du vil, og du kan også lave forskellige underkategorier i shoppen, så du eksempelvis kan dele dine varer op efter farver eller størrelser. Dertil får du en smart og moderne lagerstyring, som i bund og grund betyder, at du kan spare en masse tid, som du ellers skulle have brugt på manuelt at fjerne udsolgte varer fra webshoppen.

Når du har oprettet din webshop, og der begynder at komme gang i salget, er det tid til, at du skal betale for din webshop. De første fem varer, du sælger i din webshop, er gratis, men herfra skal du tegne et webshop-abonnement hos NemmeHjemmesider.dk. Du behøver dog ikke bekymre dig om, om det kommer til at rive hele grundlaget væk under din forretning, for du skal nemlig ikke betale mere 189 kr. om måneden for at have din webshop.

Denne pris gør webshoppen fra NemmeHjemmesider.dk til en af nettets billigste løsninger for at få lavet en lækker og professionel onlinebutik. Når du køber et hjemmeside-abonnement, får du desuden også del i en række andre fordele, hvor du bl.a. kan vælge dit helt eget domæne, som eksempelvis angiver navnet din på virksomhed.

Med et hjemmeside-abonnement får du også del i en funktion, som giver dig automatisk fakturering. Hver gang en kunde bestiller en vare i din butik, skal der naturligvis laves en faktura, hvilket kan være et hårdt og slidsomt stykke arbejde for dig, hvis det ikke bliver gjort automatisk. Men med automatisk fakturering bliver onlinesalg let som en leg, og du vil spare oceaner af tid, som kan bruges på andre og mere interessante kerneaktiviteter.

Disse og mange andre funktioner gør det ultranemt for alle at have en webshop, og det kræver ikke nogen speciel forhåndsviden eller stor erfaring for at komme i gang med at sælge produkter online!

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU