Lav en blog
Er din mail hacket

Lav en blog

Har du en hobby, som du gerne vil dele med verden? Elsker du at skrive, men mangler du en platform, hvorfra dine skriverier kan nå ud til folket? Så skal du selvfølgelig have din egen blog på internettet. Med en blog kan du nemt og hurtigt dele dine tanker, så alle dine følgere kan være med i lige netop det, du går og laver.

Det kan eksempelvis være, at du har en stor passion for madlavning, som du gerne vil dele med resten af internettet. Eller det kan være, at du er fuldstændig bidt af østeuropæisk historie, som du ynder at skrive om og dele med folk omkring dig? Eller måske elsker du at se film natten lang, mens du sidder og analyserer alle små og store begivenheder, bare fordi du ikke kan lade være? Hvorfor så ikke starte en blog, hvor du kan dele dine tanker og indsigter med andre filminteresserede?

Som blogskribent er det dig, der skriver og poster indhold, men en blog behøver ikke være for bare én person. Hvis I er flere i en gruppe, som deler en passion, hobby eller forening, kan I alle være med til at skrive og lægge indholdet op på jeres blog, så følgere og andre interesseret kan få et indblik i jeres arbejde.

Der findes ingen regler og rammer for, hvad en blog kan handle om, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har en hobby eller passion, som du gerne vil dele med andre. Det er bare med at komme i gang med at skrive. Men inden da skal du naturligvis have oprettet din blog online.

Hvordan laver du en blog?

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan du laver din blog. Måske er du tilbageholdende, fordi du tror, at det er svært og dyrt? Sådan er det måske i nogle tilfælde, men det er faktisk muligt at lave en blog lynhurtigt og uden omkostninger. Det lyder måske for godt til at være sandt, men hvis du vælger en løsning fra NemmeHjemmesider.dk, kan du faktisk få en blog på benene helt gratis og i løbet af ganske få minutter.

Det du skal gøre, kan koges ned til ganske få skridt, som du, din bedstemor og alle andre kan komme igennem uden tidligere erfaring med hjemmesider.

Faktisk er det bare tre små skridt, som du skal igennem:

Først skal du naturligvis oprette en hjemmeside. Under denne proces får du mulighed for at vælge det domæne, som du mener passer bedst til din hjemmeside og din blog. Det er nemt og hurtigt, og dit domæne kan kobles til både hjemmesiden og e-mail.

Når du har oprettet din hjemmeside, skal du vælge en skabelon. Med en skabelon kan du lynhurtigt få en superlækker og professionel hjemmeside, som ligner en million, selvom du ikke selv har lavet det hele fra bunden. Alle skabeloner hos NemmeHjemmesider.dk ser moderne og stilrene ud, så der er ingen grund til at betale en programmør i dyre domme for at lave dine blogs.

Og selvom du laver din hjemmeside/blog ud fra en skabelon, kan du senere i processen gøre din den unik, så den ikke ligner nogen anden, og så det ikke ligner, at din side bare er et eller andet masseproduceret produkt.

For i det sidste og tredje skridt kan du nemlig gøre din blog unik og personlig ved at tilføje eksempelvis billeder og tekst, ændre i baggrundsfarverne og så videre, så den bliver lige netop, som du ønsker, den skal være.

Få mange fordele med en blog hos NemmeHjemmesider.dk

Og det var det. Med disse tre simple skridt kan du få en hjemmeside op at stå, og det eneste der mangler nu, er selvfølgelig bare, at du skal lave din blog. Med en hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk kan du nemt og hurtigt oprette nye blogindlæg, så din blog altid kan være frisk og opdateret.

Din blog vil naturligvis også være synlig fra telefoner og tablets, da en hjemmeside/blog fra NemmeHjemmesider.dk automatisk tilpasser sig den enhed, som den vises på. Det betyder, at din blog vil se skarp og professionel ud på både computer, tablet og mobiltelefon.

Desuden kan du også nemt uploade dine blogindlæg fra din egen telefon eller tablet, så du aldrig skal være afhængig af at have en computer ved hånden. Du kan selvfølgelig også redigere i andet indhold og design fra din telefon, så din blog altid ser skarp ud, selvom du er på farten.

Og den største fordel af dem alle er naturligvis, at det hele er gratis. Din blog hos NemmeHjemmesider.dk forbliver gratis for altid, så længe du vælger det, og du skal således ikke bekymre dig om bindingsperioder, opsigelsesfrister og så videre. Kun hvis du selv vælger at opgradere til en pro-hjemmeside, skal du betale, men ind til da er det fuldstændig gratis.

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU