Sådan eksponerer du din hjemmeside på LinkedIn

Kan du finde besøgende til hjemmesiden på LinkedIn?

Det sociale netværk for de professionelle

OPRET HJEMMESIDE
LÆS MERE

Facebook for forretning

Knud Østerbye

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

Nogle kalder LinkedIn for det professionelle Facebook. Og sammenligningen er ikke helt ved siden af. Hvor man på Facebook har ”Venner”, så har man på LinkedIn ”Kontakter”.

Formålet er at danne professionelle netværk indenfor alverdens forskellige fagområder – på tværs af landegrænser.

Du kan (også ligesom på Facebook) lave opslag med tekst, video og billeder, hvor du fortæller om dine produkter - og huske at linke til din hjemmeside - så har du chancen for at kapre nye besøgende og potentiale kunder.

Ligesom Facebook er det ikke tænkt som en reel handelsplads. Det er og bliver et socialt netværk, men det kan være et godt sted at få sine ideer (og ansigt) set. Du må også regne med at der kan komme kommentarer tilbage. Så lad være med at love noget du ikke kan holde, selvom det kan være fristende.

Det er også vigtigt, at du ikke bare spammer netværket ned med hurtige reklamer – det gider du heller ikke selv se på. Del relevant indhold der interesserer dine følgere og så vil du opleve at få respons på det.

For at få kontakter er det en god ide at du selv triller lidt rundt imellem profilerne og connecter med dem du finder relevant. Efter noget tid vil du også selv modtage invitationer til at connecte med andre.

Kommentarer eller spørgsmål? Så skriv eller ring
Email: info@nemmehjemmesider.dk
Telefon: 93 94 30 90

Vi vil rigtig gerne bygge en lækker ny hjemmeside til dig også:

LÆS MERE HER

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen