Opret hjemmeside
Opret hjemmeside

Opret hjemmeside

Står din virksomhed og mangler en hjemmeside, så dine kunder kan kontakte dig og se dine produkter, eller har du som privatperson en plan for en ny og lækker side? Opret en hjemmeside i dag og få mødt dine behov for online tilstedeværelse - det er nemt, billigt og hurtigt.

Der kan være mange gode grunde til at oprette en hjemmeside. Ofte er det i forbindelse med salg af varer eller promovering af en virksomhed online, men det er også blevet rigtig populært for helt normale mennesker at oprette en hjemmeside til alskens formål.

Det er f.eks. utrolig populært at lave hjemmesider i forbindelse med et kommende bryllup, hvor alle dine gæster kan se f.eks. bordplan og dagsorden. Med en sådan hjemmeside kan du også dele billeder fra festen efterfølgende, så du og dine gæster altid kan gå ind og mindes den store dag.

Også for foreninger og andre organisationer bliver hjemmesider mere populære. En hjemmeside kommer med mange gode fordele og muligheder, og hvis du f.eks. har en forening, giver en hjemmeside dig mulighed for nemt og hurtigt at dele indhold, information og billeder med dine medlemmer. Så hvad er dine planer? Måske er det noget helt andet, som du har i tankerne for din kommende hjemmeside. Men lige meget hvad det er, så er det nemt og billigt for alle at komme i gang.

Opret en hjemmeside på få minutter

Du kan komme i gang med at dele indhold på nettet efter bare få minutter, hvis du vælger at lave en hjemmeside gennem NemmeHjemmesider.dk. Hos os kan hele processen koges ned til tre simple skridt, som kan klares af de fleste - selv uden stor erfaring med computer og internet.

Først og fremmest skal du naturligvis oprette din hjemmeside. Du kan nemt og helt gratis oprette en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk med kun få klik. Her skal du også overveje domænet - altså adressen til din hjemmeside.

Herefter skal du vælge en hjemmesideskabelon. Med en skabelon er det meget hurtigt og nemt at lave en hjemmeside, for med skabelonen skal du stort set ikke lave noget selv. Alle skabeloner fra NemmeHjemmesider.dk ser indbydende og professionelle ud, så du ikke skal bekymre dig om at blive spist af med en løsning, som ligner noget fra 90'erne og ikke fungerer ordentligt. Alle skabeloner er fuldt funktionsdygtige med alle de nødvendige funktioner og kommer i et lækkert, moderne design.

I skridt tre skal du fylde skabelonen op med alle de ting, der skal gøre din hjemmeside personlig. Hvis din hjemmeside er til dit kommende bryllup, skal siden selvfølgelig fyldes ud med billeder af parret og informationer om selve dagen. Skabelonen er nem at udfylde, og det eneste du skal gøre, er sådan set bare at fylde de tomme huller med billeder, tekst eller video.

Nemmere bliver det næsten ikke. Så opret din hjemmeside i dag og kom i gang med at udfylde den - det kan klares af alle lige meget erfaringsniveau.

Oplev de mange fordele med en hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk

Hvis du vælger at oprette din hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk, får du en masse fordele med. For det første er hele processen fuldstændig gratis, hvis du ikke vælger at opgradere til en pro-hjemmeside. Du kan vælge at have en gratis hjemmeside for altid, eller du kan vælge at opgradere, hvis du har behov for det. Men du skal vide, at en gratis hjemmeside er fuldstændig lige så funktionsdygtigt som en pro-hjemmeside - du kan bare lidt mere, hvis du opgraderer.

Du binder dig ikke til noget, og der er ingen opsigelsesfrister - heller ikke hvis du vælger at betale for en pro-hjemmeside. Du kan nemt opsige dit abonnement eller gratis hjemmeside på din konto, hvorefter din side lukker, når den betalte periode udløber - og hvis du er gratis bruger, vil den lukke med det samme. Det er nemt, det er simpelt og det er billigt.

Med en hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk vil dit indhold også være professionelt og indbydende på andre enheder end computeren. Din hjemmeside vil nemlig automatisk tilpasses, hvis den f.eks. bliver åbnet fra en mobiltelefon, hvilket er med til at gøre oplevelsen af din hjemmeside endnu mere professionel.

Mobil og tablets bliver en større og større del af folks hverdag, og mange mennesker ejer slet ikke en computer, fordi de kan klare det hele fra de håndholdte enheder. Netop derfor er det ekstra vigtigt, at din hjemmeside kan tilpasse sig disse enheder, så f.eks. information og billeder ikke går tabt, når din side åbnes fra en telefon. Men med en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk skal du ikke bekymre dig

OPRET HJEMMESIDE - GRATIS


LÆS MERE?
Se mere på bloggen
  • Sikker hjemmeside med SSL
  • E-mail med ubegrænset plads
  • Eget Domæne (hjemmesidenavn)
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig CMS system
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen binding
  • Let integration med Conventus
  • Support på mail og intern support

  • KOM IGANG NU