Få en hjemmeside i mobilvenligt design

Få en mobilvenlig hjemmeside – uden at gøre noget ekstra

Nemmere kan det ikke være

OPRET HJEMMESIDE
LÆS MERE

Responsive design byder næsten kun på fordele

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

I gamle dage (for kun få år siden!) var hjemmesider noget man besøgte via sin computer. På få år er hovedparten af trafikken rykket over på mobiltelefonerne.

Dette har medført en række udfordringer for sådan nogen som dig (og mig) der laver hjemmesider.

Hjemmesider der er designet til at skulle ses og bruges på en stor computerskærm er ikke nemme at overskue på en mobiltelefon. Indholdet bliver småt og man må zoome ind og ud for at læse teksten og tyde billederne.

Svaret på denne udfordring var mobilvenligt design. Nogle gik i retning af at man laver to forskellige versioner af sin hjemmeside. En mobilvenlig og en traditionel. Det er besværligt, da siden skal designes to gange. Og skal den opdateres med et nyt billede, eller noget nyt tekst, skal det nye indhold tilføjes to gange.

Derfor gik vi på NemmeHjemmesider i en anden retning. Vores designs er lavet i det man kalder Responsive design – eller responsivt layout.

Her designer du kun hjemmesiden 1 gang og så sørger systemet selv for at tilpasse indholdet til den givne skærmstørrelse.Det betyder responsive design for dit arbejde

Du skal ikke gøre noget særligt for at din hjemmeside tilpasser sig. Dette sker helt automatisk.

Men det er en god ide at tjekke, hvordan hjemmesiden ser ud på forskellige skærmstørrelser, computer, Ipad og telefon.

Har du fx tekst oven på et baggrundsbillede kan det se meget forskelligt ud på forskellige enheder.

Eneste reelle ulempe den typiske hjemmeside-hjemmebygger vil opleve er, at man ikke kan styre 100 % præcist hvordan indholdet skal vises. Og det kan man jo ikke fordi skærmene er forskellige.

Hele ideen er netop at siden ikke ser ens ud på mobil og computer. Så fik man helt frie hænder til at placere elementerne på siden, så ville man opleve siden var noget værre rod på andre skærme.

Når du laver en hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk får du et komplet værktøj til at lave din hjemmeside. Og skulle du få brug for professionel hjælp til din hjemmeside står vi altid klar.Kommentarer eller spørgsmål? Så skriv eller ring
Email: info@nemmehjemmesider.dk
Telefon: 93 94 30 90

Vi vil rigtig gerne bygge en lækker ny hjemmeside til dig også:

LÆS MERE HER

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen