4 ting der gør din hjemmeside troværdig og øger tilliden

Disse 4 ting gør din hjemmeside troværdig

Øg tilliden - og salget!

OPRET HJEMMESIDE
LÆS MERE

Vis kunden at du "mener det"

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

I dag er den største udfordring, når du laver din egen hjemmeside, at de - fordi de er så nemme at lave - er oplagte for svindere og banditter. Med andre ord er det nemt at udgive sig for at være en anden og snyde folk. Og det er der desværre også nogle der gør.

Derfor er folk i dag hurtigt mistænksomme. Er de nu til at stole på? Holder de hvad de lover? Har vil de stjæle mine penge?

Undersøgelser har vist at disse fire ting kan gøre din hjemmeside mere troværdig:

1) Et stærkt design

Din hjemmeside skal se ud som, om du mener det seriøst. Løsningen er at du bruger tid på det – ellers kan du hyre os! Enten til at lave en komplet hjemmeside med alt inkluderet eller bare ønsker en designrapport med en kritisk vurdering - og(!) allervigtigst - konkrete råd til forbedring af dit eget design.

2) Tydeligt ejerskab

Du skal tydeligt melde ejerskabet ud. Hvem er du, hvordan ser du ud og hvor holder dit firma til? Du skal også være til at kontakte – så tydelige kontaktoplysninger er selvfølgelig et must! Det er også en god ide at have et domænenavn og en e-mail tilknyttet. Begge dele kan du få med PRO abonnementet hos os.

3) Hjemmeside skal være opdateret

Ret eller slet det uaktuelle indhold. Det er ikke noget værd for nogen. Og det giver indtryk af at du ikke passer din forretning.

4) Bevis din ordentlighed

Vis din trustscore – eller anmeldelser fra Facebook og Google. Det er derfor vi skilter med vores ratings fra Trustpilot og Facebook på vores sider. Få kundeudtalelser og gerne med billede og rigtigt navn.

Må vi hjælpe dig med din hjemmeside?

Ring på 93 94 30 90 eller skriv mail til info@nemmehjemmesider.dk

LÆS MERE HER


Jeg håber dette tip var noget du kan bruge. Har du brug for hjælp til din hjemmeside så tag endelig fat i mig på info@nemmehjemmesider.dk

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen