Sådan fik vi Karins hjemmeside til tops i Google på 7 dage med SEO

Sådan kom karinkoch.dk til tops i Google på 7 dage

Søgemaskineoptimering der virker

BESTIL SEO
LÆS MERE

Nogle gange kan SEO tage lang tid om at virke - denne gang gik det stærkt!

Knud Østerbye - medejer af NemmeHjemmesider.dk

Knud Østerbye - NemmeHjemmesider.dk

Karin Koch er psykoterapeut og har to klinikker i København. For kort tid siden flyttede hun den ene klinik ind i et behandlerfællesskab, der hedder Terapihuset København K.

Vi har tidligere hjulpet Karin med diverse SEO- og designopgaver på hendes hjemmeside og hun må være tilfreds, for hun kontaktede os nu igen. Denne gang bad hun os, om vi kunne hjælpe hende med at få karinkoch.dk til – rent søgemaskinemæssigt - at blive koblet sammen med Terapihuset København K.

Tanken var, at når folk Googler Terapihuset København K, så skulle Karins hjemmeside dukke op. Der vil jo alt andet lige, være flere der kender og googler Terapihuset end Karin, da Terapihuset har flere behandlere og dermed flere klienter tilknyttet.

Og de klienter der allerede kender og ønsker at bruge Karin, de googler jo direkte på hendes navn.

Sådan søgemaskineoptimerede vi karinkoch.dk

Da vi gik i gang var der i Googles øjne ingen relation imellem Karin Koch og Terapihuset København K. Googlede man Terapihuset København K, dukkede Karins hjemmeside ganske enkelt ikke op.

Og hvorfor skulle den også det? Der var jo intet i indholdet på hendes side, der handlede om Terapihuset.

Indhold skal der til...

Vi gik derfor først ind og tilføjede Terapihuset København K i teksterne på hendes sider. Dernæst tilføjede vi det i hendes metadescriptions og i side- og seotitlerne.

Alle de steder hvor det gav mening, tilføjede vi ordene Terapihuset København K.

Nu var der en kobling imellem Terapihuset København K og Karin Koch i indholdet. Nu manglede vi bare at Google skulle opdage det.

Sådan fik vi Google til at opdage det nye indhold

Derfor generede vi et nyt sitemap til hende som vi uploadede. Et sitemap er en fil der fortæller Google noget om, hvad en hjemmeside indeholder. Et opdateret sitemap gør arbejdet nemmere for Google :)

Vi registrerede ændringerne i Google Search Console og anmodede Google om et slå et smut forbi karinkoch.dk.

Med SEO ved man aldrig helt hvornår ændringer man laver bliver registeret af Google. Men allerede 7 dage senere lå Karin nr. 3 når man googlede Terapihuset København K.

Googlede man Terapihuset København (uden K’et), så lå hun nr. 7 og 8.

Karin Koch ligger nr. 3 i Google
Karinkoch.dk ligger nr. 3 når man googler Terapihuset København K.

Kan I ikke få hende op som nr. 1???

Spørger du måske... Og jo jo... Det er klart, at det er bedst at ligge nr. 1.

Men for det første er det svært at slå Terapihusets egen side, når det er dén man googler efter. Og for det andet er nr. 2 på listen Jonas Borup, der er indehaver af Terapihuset. Den kobling kan være svær at slå.

Og det skal også bemærkes, at vi kan se at der er ændringer, vi har lavet på Karinkoch.dk, der endnu ikke er opdaget af Google. Så måske kommer hun længere op når de ændringer slår igennem.

Vi kan også lave søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Klik her for mere info om vores SEO-tilbud…Jeg håber dette tip var noget du kan bruge. Har du brug for hjælp til din hjemmeside så tag endelig fat i mig på info@nemmehjemmesider.dk
PRØV NU

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen