Hjemmeside til erhverv - ring 93 94 30 90

Få en mobilvenlig og hurtig hjemmeside der giver kunder

Mobilvenlig hjemmeside

Vores hjemmesideløsninger lever op til alle moderne krav:

Der er ingen skjulte udgifter og vedligeholdelsen - den overlader du trygt til os.Unikt design giver troværdighed

Vi leverer din hjemmeside i et design der passer til det visuelle udtryk din virksomhed allerede har og det budskab I ønsker skal ud.

Der skal være samklang imellem hjemmesiden og den "fysiske" udgave af hjemmeside, så folk let kan genkende jer og føler sig trygge.

Designet er også skræddersyet ud fra de handlinger I ønsker jeres kunder skal foretage. Med andre ord er de designet til at opnå jeres mål.Mobil- og computervenlige hjemmesider

I dag foregår over 50 % af nettrafikken via mobiltelefoner. Derfor leverer vi hjemmesider som står perfekt på telefonenes små skærme.

Det giver en høj grad af brugervenlighed for dine besøgende.

Det skal understreges at mobilvenligheden ikke sker på bekostning af computerversionen.Søgemaskine optimerede hjemmesider

Inden teksterne til indholdet skrives, bliver der foretaget en søgeordsanalyse. Med analysen få vi indsigt i hvad din målgruppe søger på og hvilke ord din hjemmeside bør indeholde.

Hjemmesidens menu, links og overskrifter bliver udformet efter analysens resultater og der bliver også skrevet hhv. 5, 10 og 15 optimerede tekster - afhængig af hvilken pakke I vælger.

Vi opretter også jeres hjemmeside i Google Mybusiness som øger synligheden i Google markant. Der bliver også oprettet Google Search Console profil og lavet site map, som sikrer at Google finder din side hurtigst muligt og læser den korrekt.

Hjemmesiden bliver sat op med Google Analytics, der regnes for at være det mest præcise statistik og analyseprogram. Via det kan du se et hav af informationer om trafikken på din hjemmeside. Disse informationer kan bruges til at gøre siden endnu bedre.Driftsikkerhed i absolut topklasse

Vi hoster vores hjemmesider på webservere i absolut topklasse. De er hurtige, driftsikre og døgnovervåget.

Skulle der en sjælden gang være nedbrud vil dette kunne løses på få minutter.

Dine kunder kommer ikke til at vente eller gå forgæves med en hjemmeside fra NemmeHjemmesider Erhverv. Der tages dagligt backup, så jeres side - i tilfælde af udefra kommende angreb - hurtigt er klar igen.Vi holder din side opdateret

Det handler om at bruge sin tid fornuftigt. Du skal fokusere på din forretning, så tager vi os af din hjemmeside.

Vi laver alle de opdateringer, der skal til for at din side kører optimalt og har du ønsker til rettelser og tilføjelser, så ringer eller skriver du bare til din faste kontaktperson.

Det kan du gøre når behovet opstår, eller på det månedlige telefonmøde, hvor vi vender behovet for ændringer, hvad vi har gjort siden sidst og hvad der skal ske i den kommende måned.

Ring nu og hør mere

93 94 30 90

Eller skriv på
info@nemmehjemmesider.dk
eller i chatten
Til toppen