Få et gratis domæne hos NemmeHjemmesider.dk

Sådan får du dit gratis domæne

Du vælger navnet - vi klarer resten!

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Så nemt er det at bestille

* .dk og .com domæner er gratis at bestille de 3 første dage efter din hjemmeside er oprettet.

Få lige det domæne du ønsker

De fleste danske sider vil gå efter et .dk domæne. Har man et mere internationalt sigte vil et .com domæne give mening.
Vi understøtter alle gængse domænenavne som fx .dk, .com, .net, .nu, .se, .de og så videre.
.dk og .com domænerne er GRATIS hvis du bestiller indenfor de første 3 dage efter oprettelsen. Vi dækker også de løbende udgifter til domænet i hele den tid, du er kunde hos os.

Gratis og professionelt domæne

Domæne med SSL certifikat

Dit domæne og din hjemmeside sættes naturligvis op med SSL certifikat, så din hjemmeside markeres som "sikker". Det gør dine besøgende mere trygge og sikrer, at siden kan deles på de sociale medier og klarer sig bedre i Google.

5 E-mail adresser

Når du opretter dit abonnement får duMed dine professionelle mail-adresser følger muligheden for at sende officielle nyhedsmails ud. Nyhedsmails regnes i de mange brancher for at være den bedste online salgskanal og vi anbefaler at du bruger mailchimp.com.

Dit helt eget domæne

Dit domæne er dit domæne. Selvom vi bestiller domænet til dig og betaler for udgifterne i den tid du er kunde hos os, så kan du frit tage det med dig, hvis du laver en ny hjemmeside et andet sted. Du sender os bare en mail og så overdrager vi det til dig.

Ingen bøvl

Det er en æressag for os at gøre det nemt for dig. Derfor klarer vi naturligvis alt omkring bestilling, opsætning af navneserver og server, fornyelse af domænet samt tilknytning af mailadresser. Du ska bare bestille!

Til toppen