Vælg frit blandt 16 millioner farver | NemmeHjemmesider.dk

Vælg frit blandt 16 millioner farver

Få en smuk, unik og farverig hjemmeside

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Sæt kulør på hjemmesidens tekster, knapper, baggrunde

Farver giver dig en spændende og levende hjemmeside

Farverig hjemmeside
Baggrundsbilledet lyseråde nuancer matches her med knapfarven og overskriftfarven, samt menulinjens links. En smuk og spændende hjemmeside.

Det er nemmere at huske farver og billeder end tekster. De appelerer simpelthen mere til den menneskelige hjerne og hvor ord først skal afkodes og forstås, så opfattes billeder og farver øjeblikkeligt.

Derfor er det vigigt, at bruge farverne aktivt på din hjemmeside. Knapper og links skal fremhæves så de besøgende lægger mærke til dem. Afhængig af din hjemmesides budskab behøver farvevalget til teksterne ikke nødvendigvis være sort tekst på hvid baggrund.

Din hjemmesides indhold deles naturligvis op på et antal sider med hver deres emne. Men der kan også være behov for at markere et emneskift midt på en side. Og nogle gange er det bare ikke nok med en overskrift.

Så kan det være godt for forståelsen - og blikfanget - at lave et skift i baggrundsfarven. Eller måske lave en ny sektion med et stort baggrundsbillede.

Med en hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk kan du lave unikke indstllinger for baggrundsfarve, tekstfarve, overskriftfarve, knapfarve, linkfarve mv. for alle dine sektioner. Faktisk kan du ændre farven på det enkelte bogstav!

Læs evt. vores gratis ebog hvor der er afsnit om hvordan du bruger farver på din hjemmeside og blogindlæggget Lav en flot og overskuelig hjemmeside korrekt brug af baggrunde

Retur til funktioner...

Til toppen