Få mere synlighed med Google Business | NemmeHjemmesider.dk

Få markant mere synlighed i Google

Med en gratis Google Business konto

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Opret en Google Businesskonto til din hjemmeside

Man kan ikke altid være sikker på at Google viser ens hjemmeside, selvom der søges på ens firmanavn.

Med mindre du har en Google Business konto.

Google Business kontoen virker nemlig – blandt andet – som et stamkort i Googles uendeligt store arkiv. På din Business konto kan du oprette din hjemmeside, din postadresse, dine kontaktoplysninger, åbningstider, en virksomhedsbeskrivelse mv. Og du kan tilføje logo samt billeder af dig og din virksomhed – inde som ude.

Når kontoen er oprettet og godkendt af Google, så vil man se noget i stil med dette, når man googler dit firmanavn:

Her har vi Googlet vores eget firmanavn og - som du ser - kommer vores Google Business data stort og flot op i højre side – lige så højt som vores konkurrenters reklamer og med billeder, adresse, kontaktinfo mv.

Sådan får du en Google Business konto

Du skal have dit eget domæne for at få en Google Business konto. Det kan du få, når du opretter enten PRO eller WEBSHOP-abonnement.

Når din hjemmeside kører med eget abonnement, er du klar til at gå ind på https://business.google.com og oprette din virksomhed/hjemmeside.

Jo flere data du kan lægge ind des bedre. Hvis du angiver adresse så kan du også blive fundet via kortsøgninger. Afhængig af din virksomheds natur kan dette være særdeles relevant – eller det modsatte.

Opgiver du adressen, så skal du bekræfte at den er findes i virkeligheden. Og det gør Google ved at sende noget så gammeldags som et ægte fysisk postkort. På det står der en kode, som skal indtastes. Denne del tager – på grund af postkortet – op til 14 dage at få godkendt.

Resten sker med det samme.

Skal vi gøre det for dig?

Hvis du synes det lyder lidt bøvlet, så vil vi gerne gøre det for dig. Så skal du ikke gøre andet end at bestille – og så klarer vi tilmeldingen. Det koster 500 kr. + moms og du bestiller ved at sende en mail til info@nemmehjemmesider.dk eller ringe på 93 94 30 90.

Retur til funktioner...

Til toppen