Gratis SSL certifikat til din hjemmeside

Gratis SSL certifikat på hjemmesiden

Gør din hjemmeside sikker og gør dine besøgende trygge med et SSL certifikat. Et must for alle seriøse hjemmesider. Du får det helt automatisk og helt gratis.


Denne side er sikker på grund af SSL certifikatet
Få en sikker hjemmeside

Der er mange trusler for brugerne af internettet. Spam, hacking, phishing og anden form for ansigtsløs svindel lurer overalt.

Og netop phishing - en metode hvor man bruger en hjemmeside til at fiske personlige oplysinger ud af de besøgende ved at overtage hjemmesiden, kan netop undgåes med et SSL certifikat.

Du er selvfølgelig ikke ude på at snyde nogen, men med et SSL certifikat slipper du for at dine besøgende blive advaret om den potentielle risiko. Ja faktisk bliver de forsikret om at siden er sikker at bruge.


SSL forbedrer dine placeringer

Googles primære formål er at give deres brugere gode søgeresultater.

Og når hjemmesider med SSL er garanteret phishing-sikre, så vurderes disse til at være bedre end sider der ikke har det. Derfor vil sider med SSL generelt klare sig bedre i søgeresultaterne.

Dertil kommer at brugernes adfærd på en hjemmeside faktisk er et af de vigtige vurderingskriterier for Google - altså om brugerne smutter med det samme eller bliver hængende. Besøgende der er utrygge går med det samme og det giver også en dårligere vurdering.


Ingen opsætning nødvendig

Med et PRO og et WEBSHOP abonnement får du automatisk SSL på din hjemmeside.

Vi sørger for at det bliver installeret på dit domæne og tjekker at det virker som det skal.

Dermed slipper du for at spilde tid på bakse og bøvle med at få teknikken til at spille. Det var jo ikke derfor du valgte at lave en hjemmeside!

Gå til toppen