Er hjemmesiden virkelig gratis for altid? | NemmeHjemmesider.dk

Kan jeg virkelig få en gratis hjemmeside?

Ja! Se selv detalerne nedenfor.

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Ofte stillede spørgsmål om vores gratis hjemmesideløsning

Er hjemmesiderne virkelig gratis for altid?

Ja. Du kan helt reelt oprette, bygge og redigere en fuldt funktionel og helt og aldeles gratis hjemmeside, som dine besøgende kan finde og tilgå. Du skal ikke engang indtaste kortoplysninger eller noget. Og der er IKKE tale om en tidsbegrænset prøve periode.

Hvad får man med sin gratis hjemmeside?

Du kan bygge en hjemmeside med et ubegrænset antal sider og undersider, samt alle de billeder, tekster, videoer, slideshows, gallerier mv. du har brug for.

Hvad går man glip af med en gratis hjemmeside?

Den allervigtigste ting du går glip af, er at du ikke har dit eget domæne. Som gratist findes din hjemmeside undernavnet nemmehjemmesider.dk/DET-BRUGERNAVN-DU-HAR-VALGT

Uden domæne kan du nemlig heller ikke få adgang til den professionelle e-mail og en række tjenester hos Google som fx Analytics, Search Console og Google Business. Du kan heller ikke dele PDF-filer og musik på din side. Kan du klare dig uden disse ting, er den helt gratis.

Man kan sige at hvis man har brug for en hjemmeside til en hobby eller i anledning af en fest, så kan mange nøjes med en gratis side. Er det til noget mere seriøst som fx din virksomhed, så anbefaler vi at du opgraderer.

Kan jeg starte gratis og så opgradere senere?

Jep. Det gør de fleste af vores brugere faktisk. Du laver bare din hjemmeside, som du synes, den skal være og så kan du oprette dit PRO- eller WEBSHOP-abonnement bagefter.

Er der reklamer på min gratis hjemmeside?

Ja. Der er en enkelt lille reklame i bunden af din side.

Læs mere om vores gratis hjemmeside her…

Til toppen