Hjemmeside priser | Billig og professionel hjemmeside - 89 kr.

Hjemmeside priser

Få en komplet og fuldt funktionel hjemmeside helt gratis - og gør den endnu bedre med et abonnement

OPRET DIN HJEMMESIDE NU - OG OPGRADER SENERE
OPRET GRATIS HJEMMESIDE

Den er god nok - du kan faktisk få en helt gratis hjemmeside!

Vi mener, at alle skal have mulighed for at få deres egen personlige og flotte hjemmeside. NemmeHjemmesider.dk tilbyder naturligvis også tilkøb af gode ekstra features (vi skal jo leve), men alle har reelt muligheden for at få en professionel, personlig og helt gratis hjemmeside.Hvad koster en hjemmeside?

Domæneudgift, hosting, udvidelsespakker til seo, support og abonnementer. Det kan være svært at gennemskue, hvad man skal betale for sin hjemmeside.

Men ikke her. Hos NemmeHjemmesider.dk har vi valgt, at det skal være nemt at have en hjemmeside. Derfor skal det også være nemt at gennemskue, hvad hjemmesiden koster.

Derfor er der kun 3 priser du skal forholde dig til:

  1. Gratisabonnement til 0 kr.
  2. PRO abonnement til 89 kr. / måned
  3. WEBSHOP abonnement til 189 kr. / måned

Oprettelsen er gratis.

Gratis hjemmeside

Med Gratis-modellen har du stort set fri adgang til de samme funktioner og features som ved PRO- og WEBSHOP-abonnementerne.

Du kan indsætte tekst, billeder, video, slideshows, fotoalbum, kontaktformularer, gæstebog, landkort og scripts til indlejring af indhold fra andre sider, fx instagram, mailchimp osv.

Du kan indsætte et ubegrænset antal sider og undersider, vælge frit imellem en lang række skrifttyper og farver.

Du kan også indsætte baggrundsbilleder og farver som du ønsker.

Faktisk får du alle redskaberne til at lave en professionel og helt unik hjemmeside.

Det eneste du skal ”betale” med er, at du har en lille annonce i bunden af din hjemmeside der reklamerer for vores tjeneste, NemmeHjemmesider.dk.

Der er ingen tidsbegrænsning på den gratis hjemmesiden, så den er din så længe du har lyst til at have den. Og indholdet ejer du selvfølgelig 100 %.

Du kan også prøve WEBSHOPPEN af uden at betale. Du sætter WEBSHOP-elementet bare ind på din side og så kan du bruge det gratis indtil du har modtaget 5 ordrer. Skal du se den 6. ordre skal du oprette WEBSHOP-abonnement.

0 kr. / måned

PRO-abonnement

Du har selvfølgelig alle funktioner features fra GRATIS-hjemmesiden plus nogle vigtige tilføjelser:

Gratis domæne + e-mail

Du får dit helt eget domæne (fx www.DitNavn.dk) med 5 tilhørende professionelle e-mailadresser. De kunne fx hedde info@DitNavn.dk eller kontakt@DitNavn.dk. Du bestemmer selv både e-mailen og domænenavnet. Og bestiller du senest 3 dage efter du opretter hjemmesiden, så giver vi dig det gratis med. Normalt koster det 100 kr. i oprettelse.

Har du bestilt domænet igennem os skal du heller ikke bekymre dig om at huske den årlige udgift til fornyelse. Det sørger vi også for. Og udgiften? Den betaler vi.

Statistik med Google Analytics

Med PRO-abonnementet og domænet, får du også adgang til Google Analytics, der regnes blandt de allerbedste statistikprogrammer i verden.

Når du har oprettet din hjemmeside adresse i Analytics får du en lille kode som kopieres ind på din hjemmeside. Og så er du i gang.

Allerede dagen efter begynder du at kunne se hvor mange der besøger din side, om de er førstegangsbesøgende eller gengangere, om de fandt din side i Google, skrev domænenavnet selv eller klikkede på et link – og hvor. Og meget meget mere.

Du får en masse data om hvem, der besøger din hjemmeside og hvilke sider de besøger. Viden du kan bruge til at forbedre indholdet på din hjemmeside og blive mere fokuseret på hvad der interesserer din målgruppe.

Ekstra funktioner med PRO-abonnementet

PRO-abonnementet giver dig også adgang til en række ekstra funktioner som deling af PDF-filer, hvor du kan lægge dokumenter på din hjemmeside, så dine besøgende kan hente dem.

En anden god feature er musikafspilleren. Du får adgang til at lægge mp3 filer på din hjemmeside så dine besøgende kan høre dem imens de surfer rundt på din side.

En sidste vigtig ting er at du også får mulighed for at indtaste SEO-title, metadescription og metatags. Alle tre vigtige redskaber når du laver søgemaskineoptimering af din hjemmeside.

89 kr. / måned.

WEBSHOP-abonnement

Som navnet antyder, er vi her ovre i nethandel. WEBSHOP-abonnementet er en overbygning til PRO-abonnementet og giver dig mulighed for at sælge dine varer på din hjemmeside og modtage betaling med VISA/Dankort, Mastercard, Paypal, Mobilepay og bankoverførsel.

Du har plads til et ubegrænset antal varer og systemet indeholder automatisk ordrestyring og fakturering samt lagerstyring.

Det vil sige at du kan angive hvor mange stk. du har på lager af en given vare, og så tæller systemet selv ned, efterhånden som du sælger.

Udover muligheden for sælge online, får du naturligvis alt det, der er beskrevet i PRO- og GRATIS-abonnementerne.

189 kr. / måned

Hjemmesider der aldrig går ned

Vi ved at vores kunders hjemmeside kan være deres vigtigste salgskanal og at stabiliteten er af afgørende betydning.

Derfor er serverløsningen en topprioritet for os. Vores lynhurtige og driftsikre professionelle serverløsning sikrer dig, at din hjemmeside altid er kørende og leverer din hjemmeside med højest mulige hastighed.

Nok verdens mest kundevenlige abonnementsbetingelser

Vi ønsker ikke at holde på vores kunder og brugere igennem lange opsigelsesperioder og bindinger. I stedet vil vi gerne holde på dig ved at levere en hjemmesideløsning i topklasse og en support du bliver glad for. Vi tror nemlig på at glade kunder bliver hos os i lang tid.

Derfor er du altid fri til at gå, når det passer dig. Det øjeblik du opsiger dit abonnement ophører din betalinger. Eneste krav er at din opsigelse falder senest 1 dag før næste trækning.

Du kan altid se hvornår næste betaling falder og beløbets størrelse under Konto, når du er logget ind.

Automatiske betalinger

Når du opretter et af betalingsabonnementerne sker det med automatiske trækninger via dit betalingskort. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at huske at betale dine regninger. Det sker helt automatisk.

Det øjeblik du opsiger abonnementet bortfalder betalingsaftalen og der vil ikke blive trukket yderligere. Din hjemmeside vil blive slettet med udgangen af den periode, du har betalt for. Altså har du betalt frem til den 20. i en måned og du opsiger siden den 10. vil den være aktiv frem til den 20. og så vil den automatisk blive slettet.

Det er både nemt og fair.

Det nemmeste CMS system

Vi har lavet vores helt eget CMS-system NemCMS. CMS er en engelsk forkortelse for indholdsstyringssystem. Med andre ord det program som du bygger hjemmesiden op i og redigerer indhold i. Vi har bestræbt os på at lave det mest enkle hjemmesidesystem overhovedet – uden at gå på kompromis med muligheden for at lave spændende og interessante hjemmesideløsninger.

Premium support

Alle – både gratis brugere og betalende kunder – har adgang til vores support som kan kontaktes på mail info@nemmehjemmesider.dk.

Alle medarbejdere i supporten har et indgående kendskab til hjemmesidesystemet og kan hurtigt svare dig på stort set alle spørgsmål vedrørende din hjemmeside. Alle mails bliver besvaret inden for max 24 timer – langt de fleste hurtigere.

Hjælp til design og opsætning

Vi har også designere og søgemaskinespecialister i huset som kan hjælpe dig med både små og store opgaver omkring din hjemmesideløsning. Det kan være komplette hjemmesider unikt design, indhold og søgemaskineoptimering og små ad hoc opgaver som fx design af logo.

Vores priser er meget rimelige og vi leverer altid høj kvalitet.

Hvis du overvejer professionel hjælp til hjemmesiden så tag fat i os på mail info@nemmehjemmesider.dk.

FÅ DIN EGEN FANTASTISKE HJEMMESIDE
PRØV NU