Skal vi lave en flot hjemmeside til din kunst

DIN KUNST ER FANTASTISK

Og det skal din hjemmeside også være

OPRET GRATIS HJEMMESIDE
LÆS MERE

FÅ EN HJEMMESIDE DU ER LIGE SÅ STOLT AF SOM DIN KUNST

Din hjemmeside er dit ansigt på nettet og som kunstner, der tager sig selv seriøst, er det vigtigt med en professionel hjemmeside. Der er ikke to kunstnere der er ens og derfor skal de heller ikke have ens hjemmesider.


OPRET GRATIS HJEMMESIDE

EN KOMPLET LØSNING

Få det hele serveret
Vi leverer kan levere dig en komplet og færdig hjemmeside med flot og professionelt indhold. Du kan trygt læne dig tilbage og bruge ventetiden på noget andet.

Læs mere...
Masser af besøgende
En hjemmeside, der ikke tiltrækker besøgende, er ikke meget værd. Derfor skræddersyr vi indholdet på din side til at klare sig godt i Google så du får så mange besøg (og dermed kunder) som muligt.

Læs mere...
Dit drøm - vores mål
Nok gør vi alt arbejdet med hjemmesiden, men vi sørger for løbende at være i tæt dialog med dig, så din hjemmeside kommer til at kommunikere din vision og et udtryk du kende dig selv i.

Læs mere...
Hurtigt levering
Vores team af programmører og designere arbejder hurtigt og effektivt. I mange tilfælde kan hjemmesiden være færdig inden for et par uger efter at planen for din side er lagt.

Læs mere...


Unikke designs - til både computere og mobiler

10 års erfaring garanterer dig et professionelt slutresultat som er en skøn blanding af vores viden om nettet, din unikke kunst og din kunstneriske identitet. Imens vi laver din nye fantastiske hjemmeside, kan du i stedet bruge din tid og energi på at skabe fantastisk kunst.
  • Professionel kunstnerhjemmeside
  • Responsive hjemmeside til kunstnere

Din hjemmeside - i én lækker pakke

At bygge en succesfuld hjemmeside, der leverer de resultater du drømmer om, er en helhed der består af mange dele. Man skal selvfølgelig have en vision om sit budskab og hvem man ønsker at ramme.

Man skal også vide noget om konkurrencen på ens specifikke område og have lavet en analyse af, hvor man kan kile sig ind foran konkurrenterne. Har man disse ting på plads, skal man have et indhold der både rammer målgruppen, præsterer godt i søgemaskinerne som fx Google og ser godt ud.

Alt sammen opgaver der kræver viden og erfaring - og en seriøs arbejdsindsats. Du kan godt gøre det selv, men du risikerer nemt at begå fejl undervejs.

Ved du hvordan dine kunder finder dig?

For det gør vi. Eller rettere - det finder vi ud af!

Inden vi producerer tekstindholdet på din hjemmeside, laver vi nemlig en søgeordsanalyse, der afdækker konkurrencen i din branche. Med andre ord finder vi ud af hvor konkurrencen er henholdsvis størst og mindst og hvilke søgeord, der bliver søgt mest på.

Det sætter os nemlig i stand til at fokusere indholdet på hjemmesiden, så det retter sig mod søgeord der giver dig flest mulige besøgende og dermed kunder.

Din succes er vores mål

Når vi bygger din hjemmeside, er det altafgørende at vi ved hvad hjemmesidens mål er. Er målet, at du bliver kontaktet? Eller at sælge en vare? Eller er målet simpelthen at informere?

Derfor starter vi altid med at afdække dine ønsker og krav. Det er disse elementer, der bliver grundlaget for al udvikling på din hjemmeside. Den viden vi får om dig, din virksomhed og dine kunder er sammen med søgeordsanalysen en hjørnesten i udviklingsarbejdet.

Vi vil igennem processen holde dig orienteret og når hjemmesiden er færdig. får du en gennemgang af hvordan du bruger den, så du selv kan rette i den.

Det gør vi fordi det giver dig en hjemmeside med masser af besøgende og succes. Vi elsker nemlig glade kunder!

Kort leveringstid

Vi er helt med på, at du nok er ret ligeglad med hvor fantastisk din hjemmeside kan blive og hvor mange besøgende den på sigt vil tiltrække, hvis du skal vente i månedsvis på den. Langt de fleste hjemmesider, vi har lavet for vores kunder, er således færdige inden for et par uger. Og det kan din også blive.
Til toppen