SEO optimering af din hjemmeside - metadescription| NemmeHjemmesider.dk

Optimer dine metadescriptions

Og fremhæv dine styrker i Google

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Hvad er metadescription?

Metadescription er en tekst som ikke direkte betyder noget for Google, men som fortæller de besøgende (de søgende), om hvad dine sider omhandler. Hvis de er spændende og relevante - ja så får du flere besøg. Og flere besøg betyder bedre placeringer i Google.

Pagetitle er den overskrift som typisk (der kan være undtagelser) bliver vist i søgeresultaterne. Derefter kommer linket (den grønne tekst) og så kommer metadescriptions.

Det anbefales, at du har en unikke metatekster på alle sider og at de dels fortæller hvad siden handler om og dels er optimeret efter hvad folk leder efter på.

Vi har erfaret at trygheden i at man ikke binder sig til noget, brugervenligheden og supporten er de primære årsager til at vores kunder vælger vores løsning. Derfor er det dét vi fokuserer på.

Sådan laver du en god meta description

Fordel dit indhold på siderne efter emne. Hver side skal omhandle sit eget emne. Husk at besøgende kommer ind alle mulige steder - så hver side skal give mening i sig selv. Vi kan ikke regne med at de lander på forsiden først.

Det er en god ide at foretage en søgeordsanalyse, så du bliver klog på hvad folk søger på - inden du vælger de emner du inddeler efter. Læs om hvordan du selv laver en søgeordsrapport... Ellers kan du også overlade det til os – ring til os på 93 94 30 90.

Søgeordsrapporten fortæller dig hvilke søgeord og sætninger du bør gå efter. Nu skal du google søgeordene/sætningerne en ad gangen hvor du noterer dig hvad de top-tre resultaterne skriver i deres metadescriptions – og lad dig inspirere!

Men husk at du ikke leverer helt det samme som konkurrenterne. Så fokuser på din det særlige du gør, som dine kunder godt kan lide.

Brug nu et værktøj som seomofo.com/snippet-optimizer.html til at se hvor meget du må skrive i din metadescription og pagetitle.

Sådan indsætter du din pagetitle

Når du har optimeret dine metadescriptions skal du ind på din hjemmeside og skrive dem ind.

Du logger ind og klikker på MENU i den grå menubjælke øverst på din side. Du klikker ind på en af siderne med blyanten og derefter på VIS SEO FELTER.

Indsæt din optimerede metedescription i feltet META DESCRIPTION.

Hvis du vil læse om optimering af pagetitle så klik her…

Retur til funktioner...

Til toppen