Ny hjemmeside

Lav din egen hjemmeside der er flot og moderne

Står du og skal have en ny hjemmeside er du kommet til rette sted, du har sikkert en række ønsker og krav til din nye hjemmeside. Jeg vil komme med en række råd til hvad du skal være opmærksom på inden du går igang med din hjemmeside og håber på den måde at hjælpe dig til at lave lige den hjemmeside du ønskede.

Hjemmesiden skal være responsive

Når du skal lave en ny hjemmeside i dag, er det første du skal sikre dig at løsningen er responsive. Når en hjemmeside er responsive tilpasser den indholdet til den besøgendes enhed, det betyder at hjemmesiden ser flot ud lige meget om man ser den på en smartphone, tablet eller computeren. I gamle dage, som faktisk ikke er særlig længe side, så løste man det ved at lave 2 hjemmesider, men det gjorde så at man skulle holde 2 hjemmeside opdateret.

Du risikerer også at få færrer besøgende fra google, google har nemlig indført at søgninger på smartphones lister resultaterne så responsive hjemmesider vægtes bedre, det har de gjort for at de resultater de viser giver en bedre oplevelse for den besøgende. Det betyder at hvis din side ikke er responsive så kan du miste besøgende.

Designet skal være nyt og moderne

Har du en hjemmesider med et par år på bagen, så kan det være du skal overveje at opgradere. Dine besøgende eller kunder søger hurtigere videre, hvis din hjemmeside har et gammeldags og uskønt design. Det kan skade din forretnings troværdighed, og du risikerer at miste kunder til konkurrenter, hvis hjemmeside har et moderne og professionelt udtryk.

Undersøgelser viser at besøgende bruger få sekunder på at danne et indtryk af en ny hjemmeside, det betyder at du har meget kort tid til at fange dem. Ungå derfor at sende dem væk med gammeldags design.

Systemet skal være let at bruge

Når du vælger hjemmeside system så test det af, er det let at finde ud af, er der de funktioner du skal bruge. De fleste steder kan du teste gratis og her på NemmeHjemmesider.dk kan du teste lige så længe du har lyst, så giv dig god tid og find det rette system for dig.

Er supporten god?

Selv når du finder det rette system så kan der opstår udfordringer, får du derfor brug for hjælp så er det vigtig at du har valgt et firma der leverer god support. Det kan selvfølgelig være svært at vide på forhånd, men prøv at stil et spørgsmål og se hvor lang tid det tager før end du får svar.