Om NemmeHjemmesider.dk

Historien bag NemmeHjemmesider.dk

Historien om NemmeHjemmesider starter tilbage i 2006 hvor de to venner, Knud Østerbye og Leon Jeppesen, begynder arbejdet med det, som i dag er Danmarks største kunst portal, MyArtSpace.dk. Der finder de ud af at der ikke findes et brugervenligt hjemmeside program der også giver et flot resultat. Det bliver starten på kunstSite der er forløberen til NemmeHjemmesider. Fra start var kunstSite kun tiltænkt kunstnere og systemet blev kun solgt sammen med profil på MyArtSpace.dk.

Efter en række år med salg af kunst hjemmesider besluttes det at udbrede systemet så alle kan bruge det, om det så er til en blog, firma, kunst, en hobby eller noget helt andet, skal systemet kunne håndtere det. I de par år som kunstSite på dette tidspunkt har kørt, er der sket en kæmpe udvikling, der er kommet tablets, responsive design og smartphones med touch, og kravet til et hjemmeside program er forandret væsentligt.

Det betyder at NemmeHjemmesider bliver lavet helt fra bunden for at opfylde alle de nye krav. Det betyder at vi i dag er eneste hjemmeside program hvor du kan lave hele din hjemmeside via en tablet, sågar fra en smartphone hvis man ønsker det, udover dette kan man også vælge den mere traditionelle computer til at lave det på. Resultatet er også i top, med flotte responsive hjemmeside som automatisk tilpasser sig den besøgendes enhed.

Sidst men ikke mindst var fokus fra start på brugervenlighed så det skal være muligt for alle at lave en flot hjemmeside. Derfor er vores filosofi "Hvis det her er svært for dig, har vi ikke gjort det godt nok."

Første kunde kom på det nye system i Marts 2013 og siden dengang er det gået stærkt. NemmeHjemmesider.dk vækster med mere end 100% om året og med de fremtidige planer for udlandet ser dette ud til at fortsætte ufortrøden.

Thomas Vestergaard

Thomas Vestergaard