Få en professionel mail med eget domæne

Opret mail med eget domæne

Vi tilbyder fantastiske valgmuligheder til at adminstrere alle dine e-mailbehov

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Hvad er en E-mail

Det er en E-mail der kobles sammen med dit domæne, hvis dit domænenavn f.eks. er minHjemmeside.dk, kunne din E-mail hedde kontakt@minHjemmeside.dk
Hvorfor har du brug for en?
Din egen personlige e-mail giver et godt professionelt indtryk på potentielle kunder og gør det lettere at kontakte dig. Med til begge abonnementer følger 5 E-mails med hver 2 GB plads. Der kan altid tilkøbes flere.
Når du laver din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk får du mulighed for lige så mange E-mails og domæne du vil koble på din hjemmeside
Få din personlige e-mail
START NU
 • Gratis hjemmeside
 • Flot responsive hjemmeside
 • Hjemmeside program

Når du vælger at lave en gratis hjemmeside, får du alle de smarte funktioner, som gør det let at lave en moderne hjemmeside til lige det, du skal bruge den til. Din gratis hjemmeside får webadressen ”NemmeHjemmesider.dk/DITNAVN”. Ønsker du at få den kortere webadresse ”DITNAVN.dk”, skal du opgradere til vores Pro-version.

BYG DIN GRATIS HJEMMESIDE

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen