Få en professionel mail med samme domæne som din hjemmeside

Opret mail med eget domæne

Professionel mailløsning til din hjemmeside

KOM IGANG NU
LÆS MERE

E-mails fra dit eget domæne er mere seriøse og troværdige

99,9 % af alle mails der sendes i dag er - desværre - spam og andre typer af svindelmails.

Logisk nok er tilliden til mails ikke ret høj og folk er i almindelighed forsigtige med at åbne mails fra mennesker, de ikke kender.

Så har du kontakt via mail til dine besøgende og kunder, så er det vigtigt at de stoler på dig. De har besøgt din hjemmeside og kender dit domæne.

Derfor er det alt andet lige nemmere for dem at stole på at den mail, de lige har modtaget fra dig, er "godartet" hvis den kommer fra samme domæne - og ikke fra janjensen73@gmail.com.

Sikkert E-mail-system

Vi benytter en professionelt system til håndtering af emails. Det sikrer, at dine mails kommer sikkert frem og at mængden af spam du modtager er minimal.

Modtag emails i Outlook, Apple mail og andre programmer

Vi leverer mails der er klar til opsætning i alle de gængse mailprogrammer som Microsofts Outlook, Apples Mail og andre. Du får alle de koder og data du skal bruge af os ved oprettelsen og er der noget der driller, så hjælper vi dig med opsætningen.

Få mailadresser til alle medarbejderne

Som standard er der 5 mailadresser med i både PRO og WEBSHOP abonnementerne - men har du brug for flere, så kontakt os og få en god pris.

Hver mail har 2 Gb plads så du kan modtage selv meget store filer.

Når du laver din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk får du mulighed for at vælge dit eget domæne som både kobles til hjemmesiden og din e-mail.
Få en hjemmeside med din personlige e-mail
START NU
 • Gratis hjemmeside
 • Flot responsive hjemmeside
 • Hjemmeside program

Når du vælger at lave en gratis hjemmeside, får du alle de smarte funktioner, som gør det let at lave en moderne hjemmeside til lige det, du skal bruge den til. Din gratis hjemmeside får webadressen ”NemmeHjemmesider.dk/DITNAVN”. Ønsker du at få den kortere webadresse ”DITNAVN.dk”, skal du opgradere til vores Pro-version.

BYG DIN GRATIS HJEMMESIDE

Vores kunder elsker os

 • “Det er let at lave sin hjemmeside, som man gerne vil have den, og der er utrolig hurtig og effektiv hjælp ved hånden, hvis man støder på det mindste problem undervejs.”

  Karen Langkjær på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • " Jeg valgte at lave min webshop og blog via nemmehjemmesider, da den er professionel og man får hurtigt svar hvis man har et problem. Priserne er super gode. "

  Mie Bak Kjærulff på Trustpilot.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
 • "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service. Hver gang jeg har kontaktet jer, er I super-hurtige til at svare og hjælpe."

  Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk


  PRØV SELV - HELT GRATIS
Til toppen