SEO optimering af din hjemmeside - pagetitle | NemmeHjemmesider.dk

Optimering af din hjemmesides pagetitle

Et vigtigt optimeringsmærktøj til flere besøgende

KOM IGANG NU
LÆS MERE

Hvad er pagetitle?

Pagetitle – eller SEO-title er en funktion man bruger, når man optimerer sin hjemmeside eller webshop til at få mest mulig trafik fra Google.

Pagetitle er den overskrift som typisk (der kan være undtagelser) bliver vist i søgeresultaterne.

Det er en generel anbefaling, at du har en unik pagetitle på alle sider og at den dels fortæller hvad siden handler om (for googles og de søgendes skyld) og dels er optimeret efter hvad folk googler på.

Sådan laver du en god pagetitle

For det første skal hver side på din hjemmeside – af optimeringshensyn – omhandle hver deres emne. Vi har på nemmehjemmesider.dk fx ikke to sider, der handler om gratis hjemmeside. Andre sider hedder noget med lav din egen hjemmeside, pro hjemmeside mv.

Som en del af din sorting af sider/emner, så er det en god ide at foretage en søgeordsanalyse. Læs om hvordan du selv laver en søgeordsrapport... Ellers kan du også overlade det til os – ring til os på 93 94 30 90.

Søgeordsrapporten vil vise dig hvilke søgeord, du skal fokusere på. Lav søgninger i Google på alle dine udvalgte søgeord og bemærk hvad de top-tre resultaterne skriver i deres pagetitles – og lad dig inspirere!

Brug nu et værktøj som seomofo.com/snippet-optimizer.html til at se hvor meget du må skrive i din pagetitle.

Sådan indsætter du din pagetitle

Når din pagetitle er optimeret og tilrettet skal du ind på hjemmesiden og skrive den ind.

Du logger ind og klikker på MENU i den grå menubjælke øverst på din side. Du klikker ind på en af siderne med blyanten og derefter på VIS SEO FELTER.

Indsæt din optimere pagetitle i feltet SEO TITLE.

Hvis du vil læse om optimering af metadescription så klik her…

Retur til funktioner...

Til toppen