Professionel hjemmeside | Unik med domæne og email - fra 89 kr.

Professionel hjemmeside

Med unikt mobilvenligt design, dit eget domæne og e-mail samt Google Analytics statistik

KONTAKT OS NU
LÆS MERE

LAD OS BYGGE DIN PROFESSIONELLE HJEMMESIDEDet er ikke alle der elsker at bygge hjemmesider så højt som vi gør. Vi har mere end 10 års erfaring, så hvis tanken om at bygge din egen hjemmeside virker overvældende, så lad da os gøre det for dig! Se hvor flot det kan blive i videoen.

KONTAKT OS HER

HVAD KOSTER EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?fra 89 kr. om måneden - er det korte svar

Og svaret er helt rigtigt, hvis du selv bygger din hjemmeside. Der er ikke andre udgifter end de kr. 89,00 (71,20 eks. moms) som både dækker hosting, fri support, gratis opdateringer, vores brugervenlige cms og domæneudgifter.

Vores hjemmeside løsning bliver naturligvis hosted på professionelle og lynhurtige servere med døgnovervågning og 99,99 % oppetid.

Vil du have professionel hjælp fra vores udviklerteam - det kan være alt fra små tilrettelser til komplette hjemmesideløsninger - så kan du få en fast pris før vi går igang.

Kan jeg virkelig selv bygge en professionel hjemmeside?

Hvis du er almindeligt god med computeren - og har tiden og lysten - så er svaret ja. Det er gratis at prøve og du skal kun betale hvis du vil oprette PRO-abonnement.

Hvis du gerne vil bruge tiden på andre gode ting og gerne vil være sikker på at få et professionelt resultat, så send en mail på info@nemmehjemmesider.dk

Så kan vi tage en snak om dine ønsker og krav - og vi giver dig en fast pris du kan regne med.

Skriv til os på info@nemmehjemmesider.dk

- eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere

VI LEVER AF GLADE KUNDER"Jeg har haft en super god oplevelse med NemmeHjemmesider, da jeg skulle ha en ny hjemmeside.

Fra første telefonsamtale med Knud til det endelige resultat har jeg følt mig i gode hænder. Jeg har også fået en grundig og forståelig guidet tur til at tilrette min nye hjemmeside.

De varmeste anbefalinger fra Destination Finland"

FÅ EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE LØSNING

Få det hele serveret
Få det hele serveret
Vi leverer en komplet og færdig hjemmeside med flot og professionelt indhold. Du kan trygt læne dig tilbage og bruge ventetiden på noget andet.

Læs mere...
Masser af besøgende
Masser af besøgende
En hjemmeside, der ikke tiltrækker besøgende, er ikke meget værd. Derfor skræddersyr vi indholdet på din side til at klare sig godt i Google så du får så mange besøg (og dermed kunder) som muligt.

Læs mere...
Din drøm - vores mål
Din drøm - vores mål
Nok gør vi alt arbejdet med hjemmesiden, men vi sørger for løbende at være i tæt dialog med dig, så din hjemmeside kommer til at kommunikere din vision og et udtryk du kende dig selv i.

Læs mere...
Hurtigt levering
Hurtig levering
Vores team af programmører og designere arbejder hurtigt og effektivt. I mange tilfælde kan hjemmesiden være færdig inden for et par uger efter at planen for din side er lagt.

Læs mere...


Din hjemmeside - i én lækker pakke

At bygge en succesfuld hjemmeside, der leverer de resultater du drømmer om, er en helhed der består af mange dele. Man skal selvfølgelig have en vision om sit budskab og hvem man ønsker at ramme.

Man skal også vide noget om konkurrencen på ens specifikke område og have lavet en analyse af, hvor man kan kile sig ind foran konkurrenterne. Har man disse ting på plads, skal man have et indhold der både rammer målgruppen, præsterer godt i søgemaskinerne som fx Google og ser godt ud.

Alt sammen opgaver der kræver viden og erfaring - og en seriøs arbejdsindsats. Du kan godt gøre det selv, men du risikerer nemt at begå fejl undervejs.
En samlet pakke
Hvor er kunderne?

Ved du hvordan dine kunder finder dig?

For det gør vi. Eller rettere - det finder vi ud af!

Inden vi producerer tekstindholdet på din hjemmeside, laver vi nemlig en søgeordsanalyse, der afdækker konkurrencen i din branche. Med andre ord finder vi ud af hvor konkurrencen er henholdsvis størst og mindst og hvilke søgeord, der bliver søgt mest på.

Det sætter os nemlig i stand til at fokusere indholdet på hjemmesiden, så det retter sig mod søgeord der giver dig flest mulige besøgende og dermed kunder.

Din succes er vores mål

Når vi bygger din hjemmeside, er det altafgørende at vi ved hvad hjemmesidens mål er. Er målet, at du bliver kontaktet? Eller at sælge en vare? Eller er målet simpelthen at informere?

Derfor starter vi altid med at afdække dine ønsker og krav. Det er disse elementer, der bliver grundlaget for al udvikling på din hjemmeside. Den viden vi får om dig, din virksomhed og dine kunder er sammen med søgeordsanalysen en hjørnesten i udviklingsarbejdet.

Vi vil igennem processen holde dig orienteret og når hjemmesiden er færdig. får du en gennemgang af hvordan du bruger den, så du selv kan rette i den.

Det gør vi fordi det giver dig en hjemmeside med masser af besøgende og succes. Vi elsker nemlig glade kunder!
Vi går efter målet - dit mål
Kort leveringstid

Kort leveringstid

Vi er helt med på, at du nok er ret ligeglad med hvor fantastisk din hjemmeside kan blive og hvor mange besøgende den på sigt vil tiltrække, hvis du skal vente i månedsvis på den. Langt de fleste hjemmesider, vi har lavet for vores kunder, er således færdige inden for et par uger. Og det kan din også blive.

Unikke designs - til både computere og mobiler

10 års erfaring garanterer dig et professionelt slutresultat som er en skøn blanding af vores viden om nettet og dine unikke ønsker. Imens vi laver din nye fantastiske hjemmeside, kan du i stedet bruge din tid og energi det du er allerbedst til.
  • Professionel terapeuthjemmeside
  • Responsive hjemmeside til terapeuter
Gå til toppen