Hvorfor DrinkZ.dk

Historien -  Hvorfor  DrinkZ.dk

Vi har haft det mål, at etablere en virksomhed hvor det for erhvervsdrivnde og privatperson skal være let at få adgang til  gode øl og friske postmix produkter til overkommelige priser. Selvfølgelig satdig med god service.

Med egen import af fadøl direkte fra det familieejede bryggeri Pernstejn i Tjekkiet kan vi tilbyde øl til friske attraktive priswer. Vi har også vores egen produktion af postmix. Dette er attraktivt for mindre og mellemstore restauranter, fastfood restauranter og barer.

Vi vil have fokus på fadøl. -Fadøl er noget særligt…

Det er jo bare ikke alle der har eget fadølsanlæg. Derfor har vi en række forskellige anlæg, som vi tilbyder kunderne at leje. Det kan være en enkelt hane eller en stor rullebar. Vi har mange muligheder for at hjælpe.

Bøvl med stålfustager/returfustager.---

Vi er af den opfattelse, at det ikke er optimalt at transportere tunge stålfustager frem og tilbage. Ej heller, er det særligt miljøvenligt når de skal rengøres inden de kan bruges igen.

Vi har derfor sat fokus på envejsfustager  (PET fustager). De er fremstillet af plast som kan genbruges ved korrekt bortskaffelse. At indføre PET som den foretrukne fustagetyper, er fuldstændig i tråd med den vej de store bryggerier går. Det er samme argumenter der ligger til grund for den forandring vi har set igennem de sidste år hvor sodavand og øl er gået glasflasker til dåser. Dåsen er også meget genanvendelig.


Lav din egen hjemmeside med eget domæne og email