Tjen penge online med NemmeHjemmesider.dk

Tjen penge online med NemmeHjemmesider.dks partner program

Med NemmeHjemmesider.dks partnerprogram kan du tjene på at skabe mærkbar merværdi for dine kunder uden at skulle producere en løsning selv. Du får 500 kr pr kunde du henviser som opretter abonnement hos os.

OPRET DIG SOM PARTNER
LÆS MERE

DET ER LET AT TJENE PENGE ONLINE MED NEMMEHJEMMESIDER.DK

Du kan være igang på få minutter og det eneste du skal gøre er at markedsføre løsningen på din hjemmeside, facebook profil osv.

OPRET DIG SOM PARTNER

Potentialet er enormt. I Danmark er der mere end 1.500.000 hjemmesider og det tal er stigende. Som partner kan du forvente et sted mellem 1.000 helt op til 10.000 kr./md. alt efter mediets størrelse og dit engagement.

For at du får mest ud af dit partnerskab med NemmeHjemmesider og tjener gode penge på det skal du markedsføre løsningen. Har du en hjemmeside kan du lave en side og beskrive løsningen. Har du et nyhedsbrev kan du fortælle om det der eller via facebook osv.

Hver gang du henviser en kunde der opretter abonnement får du 500 kr incl moms, så kan du henvise 10 kunder på en måned får du 5.000 kr.

Du får adgang til en partnerside hvorfra du kan se hvem der har oprettet sig og bestille udbetaling af de penge du har til gode. Herfra kan du også ændre fx kontonummer osv.

Der er ingen begrænsning på antallet af kunder du kan henvise, så kan du henvise 100 kunder får du 50.000 i provision.

Bygge du hjemmesider for kunder kan du også benytte vores system, sælge dine egne timer for at lave siden og modtage provision for salget af vores løsning.

Opret dig som partner

Indtast kontaktoplysninger
Skriv den eller de hjemmesider ned som du vil markedsføre løsningen fra
Indtast bankoplysninger til brug ved udbetaling
Til toppen