Vælg den rette betalingsløsning til din webshop

VÆLG EN BETALINGSLØSNING TIL DIN WEBSHOP

DER BÅDE PASSER TIL DIT BEHOV OG BUDGET

OPRET DIN WEBSHOP
LÆS MERE

At vælge den rette betalingsløsning er en af dine vigtigste beslutninger, når du laver din webshop. Antallet af ordrer, hvor professionel den skal tage sig ud, hvor vigtig den er for din økonomi og størrelsen på din omsætning er alle parametre der spiller ind.

Man kan dele det op i tre kategorer:
Den professionelle betalingsløsning, Hurtigt i gang med MobilePay, Nem og billig kortbetaling med Paypal

OPRET DIN WEBSHOP

MOBILVENLIG
WEBSHOPLØSNING

SIKRE
BETALINGSLØSNINGER

AUTOMATISK
FAKTURERING

GRATIS
DANSK SUPPORT

Den professionelle betalingsløsning

Denne løsning er for dig der åbner en webshop som bare skal spille. Her kan du med en indløsningsaftale gennem Nets og med Quickpay som betalingsgateway få den fuldt professionelle betalingsløsning, som du kender det fra alle de andre etablerede webshops. Du kan modtage betalinger med Dankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay, samt en række andre kort.

Hvis du kan leve med ikke at kunne modtage betalinger fra det ”rene” Dankort, som kun udgør ca. 3 % af det samlede antal Dankort, så anbefaler vi, at du i stedet vælger Clearhous som indløser.

Med Clearhous får du en markant billigere – men lige så sikker – indløser. Og du kan tage imod alle de populære kort som Visa/Dankort, Mastercard – og du kan sågar tage imod Mobile Pay.

Læs mere om den professionelle betalingsløsning…

OPRET WEBSHOP

Hurtigt i gang med MobilePay

Den allerhurtigste måde at komme i gang med salget i din webshop er at bruge din private Mobile Pay som betalingsløsning.

Du taster bare dit nummer ind og så er du i gang. Det virker både med det 8-cifrede private mobilepay-nummer og med det 5-cifrede erhvervsnummer.

Bemærk at denne løsning ikke må forveksles med Mobilepay via en Quickpayløsning (Se ovenfor). I den professionelle udgave bliver betalingen håndteret som ved et hvert andet kort, og betalingen bliver automatisk registreret på ordren.

Men den løsning vi her beskriver, skal du manuelt kæde betalingen sammen med ordren. Det er dog ikke nogen stor ting hvis du ikke har mange ordrer hver dag. Og fordelen her er, at det gratis at bruge og du er i gang med det samme.

Læs mere om Mobile Pay i din webshop…

OPRET DIN WEBSHOP

Nem og billig kortbetaling

En tredje måde at modtage penge på i din webshop er at bruge Paypal. Du skal have en Paypal-konto, men det behøver dine kunder ikke: De kan frit vælge om de vil betale med deres Paypal-konto eller med Visa/dankort, Visa eller Mastercard.

Denne løsning minder om Quickpay/Clearhous løsningen, men den er ikke helt så professionel på kundesiden. Til gengæld er der ingen faste abonnementsudgifter og det er relativt billigt.

Paypal leverer både betalingsgatewayen og indløsningen, så du slipper lidt nemmere omkring oprettelsen. De stiller heller ikke krav om handelsbetingelser, betalingsikoner på siden eller at de skal gennemgå og godkende din webshop. På minus side er at kunderne ikke er vant til Paypalsystemet.

Læs mere om hvordan du får Paypal i din webshop...

LAV DIN WEBSHOP

Forvirret? Lad os vejlede dig!

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man vil åbne en webshop. Det rette betalingssystem er blot en af dem.

Vi har erfaring med og viden om webdesign, salgsoptimering, prissætning, markedsføring, strukturering af indholdet og meget mere. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med at realisere din webshopdrøm.

Din butik ikke er en standardløsning og derfor har vi ikke faste listepriser. Skriv til os på info@nemmehjemmesider.dk eller ring til Knud Østerbye på telefon 93 94 30 90 for at høre mere og få et tilbud.

Ring til Knud på tlf. 93 94 30 90

- eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere
Gå til toppen