Få en webdesign rapport og forbedr selv din hjemmeside

Kommunikerer din hjemmeside det den skal?

Få professionel respons på din hjemmesides design

BESTIL NU MED INTRO RABAT
LÆS MERE

FIND UD AF HVOR DIN SIDE KAN FORBEDRES

Bestil rapport med konkrete forslag til forbedringer af din hjemmeside
Normalpris 999 kr.
Intropris lige nu kun 799 kr.

BESTIL NU - LIGE HER

(Pris eks. moms)
Formålet
Dette er altid udgangspunktet. Hvad er formålet med din hjemmeside? Og lægger den op til den adfærd du håber på?

Læs mere...
Budskabet
Er din professionelle identitet tydelig? Står dit budskab klart? Eller drukner det i for mange og modsatrettede informationer?

Læs mere...
Layoutet
Er indholdet overskueligt? Stiller du ubevidst forhindringer op, der gør det svært for dine besøgende at bruge din side?

Læs mere...
Respons
Når rapporten er færdig får du den på mail i pdf format og hovedpunkterne gennemgår vi sammen på et telefonmøde.Ring til Knud på tlf. 93 94 30 90

- eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere

Formålet med din hjemmeside

Vi starter med spørgsmålet: Hvorfor har du egentlig en hjemmeside?
Hvad er det du gerne vil have dine besøgende skal på din hjemmeside? Dette er det allervigtigste og kommer til at danne det logiske grundlag for hele rapporten. Det er med det afsæt vi tager de kritiske briller på, for at se om din hjemmeside lever op til dine ønsker. Meget ofte ser vi hjemmesider, der ikke lægger op til det vi ved, ejeren af siden ønsker.

Hvad er dit budskab?

Er din professionelle identitet tydelig? Står dit budskab klart? Eller drukner det i for mange og modsatrettede informationer? Din professionelle identitet og hjemmesidens visuelle udtryk skal være synkroniseret for så ved dine besøgende hvad de får. Leverer du fx topklasseprodukter, skal siden ikke udstråle discount.

Layoutet

Layoutet, strukturen af indholdet, grafikken, skrifttyperne, farverne og billederne giver til sammen hjemmesidens samlede udtryk. Vi giver dig respons på om din hjemmeside overholder reglerne for godt webdesign. Vi giver dig konkrete forslag til ændringer og forbedringer.

Mundtlig og skriftlig rapport

Vi leverer en rapport med en konkrete vurderinger af din hjemmesides design og layout. Vi kommer fx omkring struktur/opbygning, farver, skrifttyper, billeder, grafik, troværdighed, call-to-action, brugervenlighed og en generel vurdering af om siden understøtter dit budskab.

Vi leverer konkrete forslag til ændringer, du selv kan foretage.